With or without you.

Jag vet inte vart jag ska börja...
Sedan alarmet ringde klockan 4 den 27 Maj har det varit full rulle.




Studentdygnet var DET BÄSTA JAG VARIT MED OM!
Lycka, skratt och ren och skär glädje sprudlade hos alla i underbara Personligstil och Design!
Vi dansade oss igenom vårt sista dygn tillsammans och 04.15 hade jag lämnat min fina Pernilla för att låta mina tunga ögonlock vila.

Fredag 28 Maj: Efter ett par timmars sömn var en lång dusch välbehövligt även om mina ben eller fötter inte ville bära mig, nacken var helt stel och mina revben gjorde så ont att jag började undra om jag hade åkt på stryk, men var förövrigt rätt pigg och klar i huvudet, festade troligen inte tillräckligt hårt eftersom att jag inte blev bakis.
Men de invärtes skadorna var bevis på att jag hade haft en av de bästa nätter i mitt liv!

Jag somnade i bilen från Göteborg på väg hem till Hällevadsholm för min Studentmottagning, jag behövde var enda minut sömn jag kunde få så jag tackade och tog emot.
När jag kom fram var filmkamran framme för att föreviga min mycket sega reaktion till att Golfen med balonger var en gåva till mig, jag är evigt tacksam till min far som fixat allt med bilen och mottagingen, det gjorde du utomordentligt bra!
Mormor och Morbror var sista att gå vid halv 3 på morgonen men jag och Adam knöts oss en halvtimma tidigare.

"I'm awesome & Tattis Student 2010" stod det på tårtorna :)

Lördag 29 Maj: Packade bilen full med presenter och blommor, gjorde ett litet stopp på torp på vägen hem innan jag och Adam knallade ner till Thai Palace och åt en riktigt mysig middag. ♥

Söndag 30 Maj: Jobbade från 11 till 17 och var så seg men dagen gick fort, hade ju så mycket att prata om med mina kära kollegor :)

Onsdag 2 Juni: Måndag och Tisdag sov jag bara och vilade så mycket jag bara kunde.
Elin hämtade upp mig vid kl 10 och vi drog oss till Ikea, där ihandlande jag ny sängram, byrå och hylla. 
Jag och Elin bar sedan upp dessa 150 kg tunga paketen 2 våningar - vi är grymma vi tjejer!
Min raring kom under eftermiddagen och jag hade gjort iordning mat så vi åkte till Gustavsberg och grillade på en klippa innan vi vände hem och satte ihop sängramen. En fantastsikt bra dag!



Torsdag 3 Juni: Försov mig till utspringet så jag kröp intill Adam och somnade om igen ♥
Första stoppet var hos Annie och Frida som var hesa av lycka och tog fram mina Studentkänslor hos mig och jag ville så gärna göra om allt igen!
Andra stoppet var hos Malin och där käkade jag lite innan jag begav mig till Frida där det blev ännu mer mat och även efterrätter som satt fint.
Jag stannade till i Dingle och hämtade upp Malin för att köra in henne till en klasskompis.



Fredag 4 Juni: Sov längre, började städa och fick sedan stressa för att hinna med bussen ut till Kunghamn och Smögen med underbara Adam! Förfestade hos en vän till Adam innan vi åkte till ön och bryggan där det var väldigt roligt men det blev lite väl mycket för mig så vi var hemma runt 2 men det var skönt!

 

Lördag 5 Juni: Solade och umgicks lite med Adams härliga familj innan vi åkte till Kenny och Therese för grillad kyckling och klyftpotatis. Jag stod självklart för efterrätten och det blev citronfromage med passionsfrukt, MUMS!



Söndag 6 Juni: Jobbade 11 till 17, lugn dag med mys på kvällen ♥

Tisdag 8 Juni: Måndagen var bara soffliggandes men jag på tisdag kväll började städa klockan 21, bytte tavlor, hyllor och donade fram till klockan 01.00 då det enda som var kvar att göra var dammsugning och det skulle inte mina grannar uppskatta så sängen var enda rätta för mig att göra. Gillar dock att få sånna kvällar/nätter, det blir så mycket gjort när effetiviteten gör städningen kul men bra musik i öronen!

Onsdag 9 Juni: Mitt Hjärta och Pom kom hit runt kl 10, vi tjötade, åkte och lämnade bilen på service, gick till mormor och morfar och käkade i väntan på att bilen skulle bli klar.
När vi sedan skulle åka och hämta upp Adam innan vi skulle till Torp körde jag ända till Gläborg innan jag kom på att jag skulle svängt av i Dingle, så typiskt mig, är så tankspridd när jag kör!
Gjorde ett stopp hos Maria och lämnade av krukor, sa hej till min sjuka farmor och lämnade saker till henne och sedan hem till Therese där hon bytte kläder innan vi kunde fara mot Torp.
Väl där inne gjorde vi klipp på shoppingyran, på underkläder, hårspray och tvål samt tandborstkopp :)
En mycket mycket mysig dag med de två viktigaset personerna i mitt liv!♥

Torsdag 10 Juni: Hoppade in på jobbet för Monica som behövde vabba, så väska blev packad precis innan Kenny kom vid klockan 20.30 och vi skulle köra ner till Växjö där vi skulle sova hos hans underbara svärföräldrar inför SWEDEN ROCK!
Jag körde mestadels, vi gjorde ett stopp vid Donken under kvällen och anlände vid halv 2 i Öjaby.

Fredag 11 Juni: Sov ut innan vi gav oss av till festivalområdet i Norje, vi hälsa på hos Lalla och kollade in hennes mysiga sommarstuga, som låg 150 m ifrån området, KANON läge! Vi käkade 4-5 gånger under dagen och vi testade varje gång något nytt, detta blandat med musiken är upplagt för en grym upplevelse trots lite regn då och då! Vi såg bland annat Magnum, Gary More, Mustasch och stod LÄNGST fram på Billy Idol som en klockren avslutning på en helt awesome dag!!

Lördag 12 Juni: Besökte familjen Björkman och myste med dom innan Golfen skulle få rulla ett par timmar upp till Bohuslän igen, var hemma runt kl 20 och väl hemma väntade min raring på mig med ett leende och massa kramar :) ♥

Söndag 13 Juni: Drömmde om massa skumma saker och kröp ledsen intill Adam på morgonen och då blev allt genast bättre, vi käkade frukost, lagade mat och myste innan han tog en buss hem vid 7. Jag skulle baka muffins vid kl 21 men det blev inte så många för jag tröstade mig massa smet efter att jag från det blå blev jätte nere och tårarna rann ner på kinderna. Nu är jag illamående av all smet, men får skylla mig själv, snart blir det sängen för jag har väldigt mycket att stå i imorgon.

Nu blev det ett väldigt långt inlägg men så mycket har ju hänt!!

Natti och sov bäst!
/LNK

RSS 2.0