Baby It's a new age,you like my new craze.Let's get together, maybe we can start a new phase.

Onsdagkväll och imorgon är det min sista lediga dag på min minisemester, nästan sorgligt.
I måndags var jag hos familjen i Hamburgsund, Elliot blev stor och fyllde hela 5 år!
Så det var tårta och kakor i mängder blandat med tjöt och bus, precis som det ska vara :)


Gick och la mig vid halv 11 på tisdagsmorgonen, efter att ha varit uppe större delen av natten och passat minsta kusinen i skaran. Fick ca 3 timmars sömn innan jag fick lillan i armarna igen, mys!
Tiden går fort när man har roligt så jag åkte inte hem förrän vid 8 på kväll, perfekt tajmat inför DH och the middle :)


Idag stod jag upp vid 10.30, tanken var att åka och träna och göra ngt av dagen, så blev det inte. Kom inte iväg förrän nästa kl 15, så jag åkte direkt efter gymmet till Willys och handlade lite för en bland annat en fruktsallad :)
Fick hem Pearl Harbor och Transformers- revenge of the fallen på posten idag, beställde från cdon.com i söndags tror jag så det gick jäkligt fort! Transformers fick äran blev kvällens film som jag och Metal myste framför i soffan :)


Nu ska jag gå och lägg mig och vila ut, ska INTE ställa någon klocka imorgon, sköööönt!

/LNK

Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans.

God kväll!
Nu sitter och myser med lille knasen vid ena sidan och har en sovandes Jennifer vid min andra, stackarn är trött efter en arbetsdag. Men minst lika trött borde jag vara som igår fixade värsta middagen med grillad kyckling, stooor sallad och klyftpotatis till mina härliga gäster.
Idag stod jag upp vid kl 07.00 och åkte och solade och tankade bilen för att köra Jennifer till jobbet, väl på Nordby åt jag frukost och drack 3 koppar te och slappade med en bok efter att jag insett att jag inte var på shoppinghumör.
Blev en kort sväng hem till en gammal vän också innan Sälen slutade, sedan drog vi på en kustrunda på vår väg hem och vi blev sittandes i bilen i ca 20 min på Maxi's parkering för att vi inte kunde bestämma vad vi var sugna på. Vi ville ha något som inte skapade så mycket disk eller tog tid att tillaga, haha goa mongon!

Måste bara påpeka att man inte behöver vara full för att vara totalt borta, det var jag levande bevis på när jag fick ett samtal som överraskade mig glatt i fredags natt.

Så min helg har varit lugn men riktigt härlig, jävligt nice!

/LNK

You got that something that keeps me so off balance.

Sån sjuk dag/vecka, har hela tiden legat en dag före, trott att måndag var tis osv. Sånt är så sjukt störande.
Igår, onsdag, fick jag iaf kommit i väg till läkaren och väl där fick jag smärtstillande och blodhämmande, så efter bara två dagar känner jag en tydlig förbättring!
Yrsel och illamående var några av biverkningarna dock och jo tack, idag har mitt huvud känts gör tungt och som om det skulle ramla av, hallå? Men står gärna ut med det i en veckan än att plågas i krampor som är så intensiva att det svartnar för ögonen.
Fick även en trevlig överraskning fram mot kvällen, blev bjuden på mat och mys hos min goooa granne Jeanette (som vi tydligen han bokat in i lördags på Mortens, det säger väl sitt haha).
När jag väl anlände dit ringde Jennifer och skällde på mig, jag hade visst bokat upp kvällen med henne sen helgen också, så lätt det gick från att vara själv till att träffa två härliga tjejer!

Idag stod jag och Sälen upp vid 8, gick direkt ut på en promenad och solade på Sportlife innan sötnosen fixade frukost till oss så jag under tiden kunde göra mig i ordning inför jobbet.
Ikväll har jag grejat lite här hemma, ser fortfarande ut som ett bombnedslag men nu orkar jag bara inte mer, har jobbat 6 dagar på rad och har min 7e och sista arbetsdag imorgon.
För jag har nämligen bytt bort min måndag så jag är ledig Lördag-Torsdag, vilket jag förtjänar stoooort!
Har redan en del inplanerat men det ska bli så skönt att ta dagen som den kommer utan stress, vilket jag aldrig kan göras annars när jag bara är ledig 2 dagar på rad, då är det tvätt och städning som oftas gäller!
Så det ska bli trevlig att se vad som sker :)



Har kört på min bruna linser en hel den det senaste och jag stor trivs i dom, men har fått höra att jag är så mycket finare i mina blåa ögon, det går in i ena örat och ut genom andra haha.
Det är ju hur man själv känner som räknas!

Detta togs idag, precis innan Metal bestämde sig för att busa med en boll på golvet.
Nu ska jag förska lugna honom så att vi kan nana, natti på er!

/LNK

Who do you think you are? Runnin' round leaving scars, collecting your jar of hearts.

Nu var det längesen sen sist!
Så vad har hänt?

Jobbat väldigt mycket, som vanligt! Hade en morgon blommor väntandes utanför min dörr, fick dessa av en väldigt snäll granne och vän till mig :) Som dock tyckte jag kunde behöva öva upp mina förskräckligt usla gröna fingrar ;)
 
Haft en onsdags AW med Björne, Joakim och Jennifer hos Puttefnask :)

Förra fredagen blev det en spontanutgång i Strömstad, när man för en gångs skull vill träffa lite nytt folk och lämnade Ua, vad sker inte då? Jo man träffar på gamla ex, i just Strömstad, tror jag får lämna Bohuslän om jag ska undvika sånt haha ;)
Hade ändå en väldigt solig och mysig Lördag i Std som började med årets första utefrukost. Vi fikade ner över och hamnade senare på Nordby för lite shopping innan vi hamnade hos mig för lite mat, där förfest som blev till chill ist, men lika trevligt var det trots att vi kom i säng väääldigt sent :)


Besökt Farmor har jag också hunnit med, passade på att köra ett par maskiner med tvätt, det var verkligen behövligt! Vi fixade god mat och bakade en drömtårta med en liten twist, vi hade apelsin i fyllningen, så smaskigt!
Myst med Lillebi en hel del, tror jag har en magisk aura runt mig för hon (precis som många andra ;) haha) blir väldigt lugn i min närhet och jag blir alldeles varmt så fort hon fäster blicken på mig och ger mig så hintar till leenden :)

Jag och Jennifer tog en morgon en liten promenix innan vi skulle jobba och avslutade med en brakfrukost!



Igår var det ju äntligen dags för PERFECT PARTY! Dagen till ära hade vi haft gör mycket att göra på jobbet så en dusch efter arbetspasset var given! Och ännu en gång var min goa granne en ängel och ställde upp och körde mig, denna gången till Liza där vi alla på Eurosko skulle träffas för lite mat och mys innan vi skulle dra vidare till Harrys.
En trevlig kväll var det verkligen, jag vann en Spanx- en världsberömd kroppsstrumpa, värd ca 2000 kr, som håller in allt dumt och lyfter och formar allt bättre haha :) Lovar att lägga upp bild när jag får hem den på posten! :) Många vänner och bekanta drog hem goa vinster dom med, så som make up store-bag med smink för 2200 kr, nelly presentkort för 2500 kr, guess klocka för 6200 kr, kaffemaskin för 2600 kr osv! Vilken kväll säger jag bara!




Idag var det en ny release på Balancen, som för övrigt var helt freaking awesome, efter passet kopplade jag av en bra stund i bastun innan jag åkte hem och röjde iordning och fixade mat för mig och Jennifer :)
Den tjejen har en sån jäkla tur i oturen, låter resten vara osagt ;)

Där har ni mina två veckor i en väldigt kort version, så mycket har hänt men ändå känns det som tiden har stått stilla?

Men för att avsluta måste jag ställa ett par frågor: Hur kan man hysa agg mot en person som får ens hjärta att slå dubbelslag? Och varför slår ens hjärta dubbelslag för en person som man hyser agg mot?
En fråga som får den visaste att bli idiot, i kärlek och krig är ju allt tillåtet, gör detta då oss till fienden för den man håller kär?
Kärlek är idiotiskt, oavsett om man håller hårt i den eller inte, man blir en idiot för att i en annans ögon se perfekt ut, är detta då positivt eller negativt?

/LNK

RSS 2.0