Look, I'm still around.

Jag går nog på mina sista sparkrafter och är så övertrött att jag inte ens märker att jag är trött?
Igår jobbade jag på Eurosko, en vanlig dag, inget speciellt hände. Kom hem, kollade lite på tv, sov en liten stund och sedan tog jag en snabbröjning. La mig i soffan igen vid 23.45 och ställde klockan, visste att jag skulle somna, men nej nej då ringer det på dörren och när jag öppnar hör jag hög musik (skräckljud typ) och tänker "jaha nu är det fest igen". 
Frågade ut i mörkret: "Fredrik? Är det någon där?" Inte ett ljud, knackar en gång till, samma visa, 3e gången hoppar Fredrik fram och sedan Jennifer, snacka om att jag blev paffa att se henne!
Då hade tydligen dom planerat detta sen dagen innan, dom asen haha!
Hamnade iaf hos mig en stund innan vi bestämde oss för att donken skulle få ett finbesök, vid kvart över ett haha!
Väl där nere träffade vi på Philip och Tjäder, varav Philip skulle åka med oss hem, vi bor ju på samma gata. Men i säng kom vi inte, utan vi våldgästade André strax efter kl 2 och detta innebar ju att jag bara fick 2.5 timmars sömn inatt, igen. Jag kan tydligen inte hålla samma tempo som Jennifer, även om jag försöker så gott det går, jag behöver min sömn haha!

Lite sugen på att göra Mortens osäker ikväll men jag behöver nog ta det lugnt om jag ska orka jobba tills nästa fredag. Men sambon kommer nog hem i natt iaf, så trevligt!
Funderar på att göra mig lite mat, klyftpotatis och fläskfile á la Nathalie, men detta innebär att jag måste handla och vettifan om jag orkar kila bort haha, menar, det är ju så långt haha!


/LNK

You can try but you’ll never keep me down.

Usch jag är heeeeeeelt slut idag. Jennifer kom in på jobbet en stund före jag skulle sluta igår, så vi tog en "liten" shoppingrunda och bestämde oss för att dra donken, väl där fick vi plötsligt för oss att vi skulle göra kaoz med lammkötten på Harrys, haha! Och jajjemensan där hamnade vi, men först var en tur till OnOff megaviktigt, jag fick köpt en ny Aux-kabel, lyckades pajja den förra så en ny krävdes för att kunna få kräm i ljudet.
Och sedan ville vi ha med min goa granne Fredrik ut, men helt utan framgång, så bestämde vi oss för att jävlas med honom, så vi köpte munkar på Ica och sprang upp och tyckte en i ansiktet på honom, haha ja videon ligger ute på fb så kika där!
Sedan fick vi skjuts ner till stan av snälla André, var ju ruggigt kallt ute igår! Väl inne var det ett Liveband som spelade, grymt bra så en hel del sång blev det haha för några sköna moves kan jag ju inte :P
Dock fick jag (& Jennifer) be och putta bort en kille som var på mig 5-6 gånger, han tog verkligen inte ett nej, jäkla idiot. Men det framkom väldigt snabbt och tydligt att lammkött inte vet hur man ska bete sig mot kvinnor. Punkt.

Snygga tjejer!

Så som ni förstår blev det inte så mycket sömn i natt, men vafan man lever bara en gång! Memento Mori!
Idag blev jag iaf helt kär i en jacka på jobbet men enligt mig är den lite för dyr för en vårjacka (med tanke på hur varmt mitt kort har gått det senaste med alla klänningar och skor jag köpt) men på min rast skulle jag ta en snabb kik i de övriga butikerna efter någon billigare variant och passade på att prata med far samtidigt och söt som han är så sa han att om jag verkligen ville ha den så skulle ha betala lite, lilla gubben va snäll han är :)
Jag vill verkligen inte ta emot hans pengar, jag har ju för fasiken egna men erbjuder han att betala en del ska jag bara tacka och ta emot :) Världens snällaste pappa! ♥
Som dessutom överraskade han och bror mig på jobbet en stund efter att vi hade pratat i telefonen, så vi tog ut studentkläder till brorsan, jösses va han blev stor helt plötsligt!




Igår skulle jag förklara något för en kollega som handlade om mina tjej respektive killkompisar och blev en blandning- chillkompisar (tjillkompisar) hahaha ibland är man bra grym asså!

Nu ska jag snart hoppa i säng, ska försöka bege mig till Sportlife imorgon, om jag nu kan hitta mina jäkla skor!!

/LNK



Let's have a toast for the assholes and every one of them that I know!

Vilken helg!
I Fredags hamnade jag och söta Elin hemma hos Elin vp, mysigt med mycket gött snack! Eftersom att jag kom rätt sent sket vi i att dra till Trollhättan utan hamnade ist på Harrys. Gött kul, träffade där ett par vänner, bland annat min vän och kära släkting Jennifer. När vi väl skulle mellanlanda på donken innan lite efterfest hos mig så kunde jag knappt gå därifrån efter att Jennifer gjort så att jag ramlat ner från en stol, fick en gooo vadkaka hahah! (och upptäckte idag, måndag, att jag har ett gött blåmärke på rumpan med haha)
Fredrik, Simon, Jennifer och Christoffer hamnade hos mig och somnade gjorde vi inte fören halv 7, jösses.

Vid 11 på lördagen stod jag upp och gick ut till mina gäster som fortfarande halvsov, rörde ihop pannkakor till frulle och fixade fram lite glass och sylt till, precis som det ska vara på en lördag!
Jag kände mig gott otaggad på att dra till Göteborg så jag ringde Nathalie och gav återbud och drog ist igång att började förfesta med Jennifer. Vi hamnade en sväng hos André innan vi drog oss ner till stan, vi tjejer hamnade på Mortens medan killarna drog vidare till Kullgrens.
Träffade många goingar inne på Mortens, varav 3 sa till mig att jag alltid ser så lycklig och glad ut, vilket stämmer :) Har verkligen funnit tillbaka till mitt gamla jag igen, så otroligt skönt!
Tog följe hem med underbara Jeanette och hamnade yttligare en sväng hos André, med Jennifer och Philip, trevligt! Kom inte i säng fören 05.30 och blev väckta av Fredrik som plingade på dörren 17.40, va fan hände där?!
Tydligen var vi trötta, hård helg- värd helg!



Må säga att jag passar rätt bra i mustasch! Ha ha

Vi köpte en grillad kyckling och lite potatissallad och bänkade oss i soffan igår och kollade bland annat på American Pie, de få timmarna vi var vakna.
Med tanke på hur sent vi vaknade somnade vi inte fören 4 imorse så sov bara 2-2.5 h innan klockan ringde, var gött död då asså! Väl på jobbet var jag trots det superglad och fick vid kl 17 hoppa in ett par timmar på MQ då en kollega fick åka hem och ta hand om sin söta dotter som tyvärr spytt i skolan :(
Men då fick jag en mysig kväll med dunderbara Hannah! Får se det positiva i det negativa :)

  
Idag hängde dessa goingar med mig hem, får ju unna sig lite när man ska jobba 12 dagar på rad, får ju ha något som peppar en ;) Namnam, nu vill jag ha en varm vår och massa mys på en lullig uteservering tack!


Hittade även denna bilden på minneskortet, inte en minne av att jag tagit den men söt han är ♥

Imorgon ska jag jobba på MQ och Desperate Housewife har säsongspremiär på kvällen, kan knappt bli en bättre tisdag än så! Loooove it!

/LNK

I’d catch a grenade for you.

Igår var jag ledig och dagen spenderade jag hos Therese och Kenny med Lillan.
Therese föräldrar från Växjö var också där på besök och hjälpte Therese att röja i huset, så jag fick äran att ta hand om Lillebi hela dagen, lämnade bara ifrån mig henne när det var dags för mat. Oh det var så mysigt, hon är så himla go och snäll! :)
Hälsade även på mormor och morfar en sväng på kvällen, evigheter sen jag var där. Tråkigt för förr bodde jag i stort sett hos dom, saknar den tiden!


En sån jääääääävla seg dag asså! Trodde ett tag att jag skulle avlida på jobbet, nada att göra och då känner man ju efter lite extra mycket hur man egentligen mår, så vart halvt depp med vääärldens mensvärk. Det enda jag ville var att komma hem och lägga mig i sängen med lillen! Tror aldrig att jag saknat honom så mycket när jag bara sovit borta en natt? Men oh så glad jag blev när jag kom innanför dörrarna och jag fick lyfta upp honom och fick mig en slick på kinden :)
Men en kul sak hände idag och det var när jag var på väg hem från jobbet. En grannkollega till mig svängde ut framför mig och han körde rätt segt så givetvis körde jag om honom med min lilla bil, sen såg inte jag röken av honom, ville hem så det gick rätt fort. Efter andra tunneln körde han om mig och då säkerligen i 140 hahahaha sen så sniglade han framför mig hela vägen till spara, oh vilket skratt jag fick mig. Att man kan ha så kul åt en sån fjantig sak! Ska bli kul och se ifall han vågar fälla en kommentar imorgon om han nu jobbar :P

Ikväll fick jag rett ut en del saker och fick en del svar jag troligen inte ville ha men behövde. Mot min förvåning så känns allt så lätt och bra, nu kommer det här gå fort undan :)
Sen kan det ha med att göra att jag ikväll dragit på mig en del vuxenpoäng till min lilla hög.
Jag blev nämligen förfrågade om jag vill bli "ensamstående" gudmor till Lillebi och ni anar nog vad jag svarade med tårar rinnandes ner för min kinder: Jaaaaa men det är väl självklart, betyder så mycket att ni frågade mig!
Sen lipade jag i sisodär 15 min haha, alla dessa hormoner som spökar inom mig nu asså, igår blev jag tårögd när Lillebi gjorde ett leende i sömnen hahah att vara kvinna är då inte lätt!


Och för att toppa allt så bestämmde jag och Nathalie nyss att göra Göteborg osäkert på lördag och jag hoppas jag kan övertala henne att komma hit och göra Uddevalla osäkert imorgon!! :D
Så jäääävla bra allt går nu, hahaha livet tycks då överraska mig!
I natt kommer jag sova så gott, hoppas ni gör detsamma!

/LNK


Baby, I got a plan, runaway fast as you can.



/LNK

I just blame everything on you, at least you know that's what I'm good at.



/LNK

Sometimes you have to act like you dont care even when you do care, a lot.



/LNK

Jag kan glädjas åt det lilla och komma ingen vart.

Har jobbat med Therese idag, mysigt! Fick gjort en heel del samtidigt som vi bara tjötade hihi underbart, du gör mig så glad :)
Mitt humör har idag varit rätt strålande om jag får säga det själv, känns så skönt att våren är här och att jag har en awesome vecka som jag är djupt förälskad i!
Har sovmorgon varje dag, börjar vid 11.30 eller 12 men kör då också till 20, men det passar mig. Jag är ledig imorgon och även i helgen, skönt att ha en dag mitt i veckan sådär ibland. Så ni hör ju själva hur go vecka jag har! :)
Nu kollar jag givetvis på Kanal 5 eftersom som att det är tisdag, men denna tisdagen sitter jag med en varm vetepåse på magen, usch vilken mensvärk jag har, ska ringa till vårdcentralen imorgon och boka en läkartid för vanliga värktabletter hjälper inte ett dugg, så starkare medel krävs tyvärr för att jag ska orka göra något annat än att ligga i fosterställning i sängen.
Imorgon ska jag åter till hemorten och mysa med lillan, så skönt att komma bort från denna staden!
Och till helgen ska jag troligen till Trollhättan för lite bus, men ska inte ha för höga förhoppningar då inget är spikat ännu, men ack va kul det hade varit!



/LNK


Finding out the truth, when nothing really matters.

Jobbade helgen så den var lugn, skulle ta en liten sväng till Therese efter jobbet, men nja en sväng blev till en stund som blev till efter 12 slaget haha. Men det var liksa mysigt och trevligt som alltid att träffa den underbara tjejen, love you honey! ♥
Väl hemma var jag arg som ett bi och skev ett inlägg i mobilen som jag är så glad över nu i efter hand att det inte publicerades, man tänker inte riktigt när man tillåter ilskan att gå lös. En del saker finns det en mening bakom varför dom är osagda och ska förbli det. Men av fyllon, galningar och barn ska man ju tydligen få redan på sanningen av så där bör ju jag platsa in.

Jag kände mig okej under gårdagen så jag ringde till Kenny och frågade ifall jag fick komma och träffa Lillebi, så direkt efter jobbet for jag mot Hällevadsholm med ett stooort leende på läpparna!
Hon var så liiiiten, så himla söt, längtar redan hemskt mycket tills onsdag då jag ska dit igen och då stannar jag över natten hihi :) Men det blev en sen söndagskväll med, åkte inte ifrån H-holm fören 12, så det blev rakt i sängen och inte heller vaknade jag utvilad idag.
Precis som de senaste nätterna har jag drömt och kastat kuddar och täcken runt om kring mig, så nu är jag tacksam över att jag sover själv, hade inte varit så kul för den killen i vart fall, för den är hans kuddar som jag har kastat ur sängen och troligen boxats lite med (eller med sängramen) för höger hand har vid två tillfällen varit lite öm när jag vaknat. Haha varför är jag förvånad?
 
Men det mest obehagliga hände mig här i veckan, antagligen hade jag sovit med armen över huvudet för jag halvt vaknade av att jag inte hade något blod i handen, det stack liksom sådär kyligt i den. Så jag skulle flytta armen men inget hände och hade inte heller någon större känsel från axeln och ner till fingertopparna så jag drog bort armen med axelns kraft och den släpades bara efter, precis som den var helt förlamad. Kan vara bland det knepigaste jag varit med och och känt, usch usch usch!



De resterande dagarna jag jobbar denna veckan kör jag 11.30/12.00- 20.15, skönt för jag tycker dom dagarna går så fort!
Som idag högg jag direkt in i ombyggnaden som vi höll på med och fick klar damsidan 19.40, så det tog verkligen hela dagen, usch. Det är kul att bygga om, men frukansvärt tungt och slitsamt, speciellt för min stackars rygg.
Men fick idag ett erbjudande till jobbet om halva priset på alla behandligar hos kroppsforum som gäller månaden ut, så jag ska nog ta mig en 1 timmas massage, mmm så gottigt :)

När jag kom hem började jag genast röja och fick bytt lampor i hallen, som jag så länge dragit på...(i 4 dagar haha)
Så jag satte mig inte ner i soffan förrän kl 23 och usch nu är jag så slut att hjärnan snart kollapsar, så jag ska ta med mig lillen och nana nu, sov så gott!

/LNK

But right now I wish you were here.



/LNK

They say time heals everything, but I'm still waiting.

Fasiken, stod inte upp fören halv 2 idag! Men det är farligt att inte ställa klockan för när jag smått vaknar kommer Metal och gosar in sig och då somnar jag på 2 röda igen.. och detta gjorde han typ 4 gånger, buse!
Så jag gick rakt in i duschen för att försöka bli en människa, men det hjälpte inte, var inte fullt fungerande förrän vid 18, då hade jag pratat med mamma i telefon i en timma typ...
Men här sitter jag nu och har inte gjort ett piss idag förutom att jag har lekt med massa skuggor och lagt en fin vår make up :)

 
Och jaa, jag behöll linserna :) Om man kollar fort tycker jag att jag lite påminner om Nina Dobrev, som spelar Elena Gilbert/Katherine Pierce(Katerina Petrova) i Vampire Diaries haha :P
Eller det kanske bara är linserna som försämrar min syn? haha

"The only people who never fail are those who never try."
Fick denna på Fortune Cookies nyss och det stämmer ju så jäkla bra!

Nej nu ska jag dra i gång tven och fixa i mig lite mat och kanske lite popcorn, bara för att det är fredag haha :)
Imorgon blir det jobb så lunga gatan för mig i helgen och något mys hos familjen Kallin i Hällevadsholm blir det inte heller, känner mig inte tillräckligt frisk och vill inte utsätta lillan för något... Det suger att vara halvsjuk!

/LNK

Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting.

Mätt och belåten sitter jag nu i min soffa och strö kollar på Spider Man- 3 som går på tven.
Brorsan hörde av sig vid halv 4 i morse och sa att han inte skulle komma, halv 9 staplade han in och somnade snabbt på min soffa. Jag tog tillfället i akt och började tvätta och storstäda mitt hem, vilket behövdes. Så nu är det så fint här hemma igen, vädrade lite också och va mycket det gör!
Där efter pratade jag med Jessica via Skype som är i Kina för tillfället, samtidigt gjorde jag mig lite smått iordning. Jag ville hemskt gärna till Make up store så en tur till Överby blev det, helt själv, men va skönt det är ibland att bara ta allt i sin takt utan att ta hänsyn till någon annan.
Som ni ser på bilden under blev det lite mer saker än bara smink, inte förvånad- var verkligen på shoppinghumör!



För att citera en sötunge utan att nämna något namn: "Jag ska sova tills jag vaknar imorgon."
Sant där, man sover ju alltid tills man vaknar haha så ingen klocka ställd imorgon, här ska vilas ut för jag är helt slut nu.
Jag mår betydligt bättre men är väldigt matt och det kan man ju vara ett bra tag efter ett sånt virus jag rök på. Nu hoppas jag bara att snuvan försvinner och jag mår 100 % så jag kan få gosa med Lillebi på lördag!



"För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement
Två ögonpar i tomhet från september till advent
För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt
För en kvinna som sa "allting är förstört, allt är bränt"

Fasiken, jag börjar digga Lars Winnerbäck asså, hmm jag har aldrig vart ett stort fan av honom men när vissa kollegor lägger till en del av hans låtar på vår Spotify så kan man inte låta bli att lyssna... damn!

Innan jag lägger mig måste jag bara påpeka en sak, att shoppa är en sport! Jag blev helt slut utav det, man går ju väldigt mycket och att släpa runt på alla påsar är krävande för det blir väldigt tungt och man ökar successivt vikten dessutom så man blir ju givetvis starkare.
Skulle inte vara förvånad om jag har träningsvärk imorgon i både ben och armar, kanske tillochmed i fingrarna efter att knappat in koden till mitt kort så många gånger hahahahaha ;)
Skämt åt sido, men hade det varit en sport hade jag helt klart varit världsmästarinna!

Jag köpte även bruna linser idag, men när jag kom hem blev jag tveksam till om jag ska ha dom eller inte. Dom är ju trots allt väääldigt mörka. Så vad tycker ni, ska jag behålla dom??????



Natti på er!

/LNK


Den gamla känslan bara gror, ingenting blir längre som man tror.

Klockan är nu strax efter 02 och som vanligt blev det sent när min kära vän var på besök.
Slutade som sagt kl 18 idag och efter det gjorde jag lite hemlig shopping innan jag tog vägen förbi maxi och brummade senare vidare till Jet och gav UD Å PISSA "lite" dricka, hon blev rätt full om man säger så ;)
19.40 var jag hemma, 20.15 knackade det på dörren, muffinsarna var klara, grönskakerna hakade och köttfärsen tajmades in fint, fan va grym jag är som kvinna! Om inte annat vilken grym husmor jag kommer att bli (om jag inte redan är, fast utan make och barn?)

Brorsan är på Mortens ikväll och frågade snäll om han fick slagga hos mig och jag är ju inte omöjlig så snälla jag och J gav oss av på en raggarrunda i stan för att kolla läget och för att lämna nyckeln till honom.
Haha så kul man kan ha åt att köra 2 varv i varje rondell som kom i vår väg, vi åkte på upptäcktsfärd och var ett tag inne på att dra till Strömstad, mycket som lockar där, en och annan som borde få det dom förtjänar, mer än så säger jag inte.
Men kom ju på att vi lämnade all mat osv framme så vi återvände hem för att sedan hamna i köket och tjöta strunt resten av kvällen.
Jag bara älskar när jag får sånna ryck som jag fått idag, helt plöstligt får för mig att "åh jag vill nog baka när jag kommer hem, efter att jag lagat mat för sugen på tacos är jag ju... hmmm" Ett kort samtal senare och vips jag hade en kär gäst på G, men iofs vem kan motstå att bli bjuden på mat och nybakta muffins ur mitt kök?!

Just nu snurrar det så många tankar i min lilla hjärna, så många tankar jag inte vill kännas till vid, så många minnen jag vill dra fram men jag vet hur hårt det känns när dom sakta dras undan igen. För varje gång jag tillåter mig att sväva iväg känns minnena sedan mer avlägnsa och mer påhittade.
Funderar starkt på att ta bort alla spår du lämnat kvar så som bilder, konversationsloggar, ditt nummer och det som stör mig mest. Facebook. Vart jag än hamnar, vem är gemensam vän? Hmm joo undrar, vem är den första jag ser på chatten? Inte Adolf Hitler iaf, han hade troligen behandlat mig bättre. 
Det känns som att vart jag än vänder mig så är du där och påminner mig, det kan gå förbi någon med samma parfym eller liknade jacka eller som har ett skratt som påminner om ditt ljuvliga men skruvade garv.
Jag avskyr att jag faktiskt fortfarande känner något för dig och att jag saknar något jag aldrig haft.
Varför var det så mycket enklare när man var liten och en puss på munnen inte var mer än så? Varför kan inget vara så simpelt idag eller varför kan vi inte bara få glömma lika snabbt som vi insåg att det var borta?
Frågor som dessa kan driva mig till vansinne. Det var så bra för ett tag, fast jag låg insjuknad på soffan, men ack det kändes så lätt. Vad hände, när och hur försvann den lättnaden? Hur gör jag för att framkalla den känslan igen? Jag försökte verkligen hårt idag, jag skrattade högt med den röst jag hade, för en stund existerade det inte i min värld, men att komma hem och vara aktiv i köket igen, det drog tillbaka mig på ruta 1 yttligare en gång.  

Jag vill inte släppa det lilla som finns kvar men vet mycket väl att jag borde låsa in det i förbjudna lådan medde betydligt värre minnena.
För detta är egentligen ingenting mot vad jag har fått utstå och har gått egenom, så många "riktiga" tårar som rullat längst mina kinder för saker som verkligen har sårat på djupet och som bör varit så mycket svårare att förtränga och gå vidare ifrån om jag inte hade varit så frukansvärt envis och haft det stödet som jag haft.
För det som du gjorde mot mig 2007 borde jag inte ens acceptera att du säger hej emellanåt, men dum som man är så får du känslor att bubbla inom mig, jag vet bara inte om det är av ren ilska och hat eller av kärlek. Hur som får du mitt hjärta att slå dubbelslag och det äcklar mig, jag blir spyfärdig.
Snälla bara gör det jag bad dig om för så längesedan: dra åt helvete och vänd dig aldrig någonsin om igen, för mig är du inte ens värd att andas.


Jag känner tydligen väldigt mycket ilska men jag ställer frågan ännu en gång, varför är den känslan så mycket enklare att hantera än saknade av någon? Är det för att vi som små var tvungna att lära oss att kontrollera vår ilska och ofta hålla tillbaka den? Du kanske någon gång som liten förlorade någon värdesak men vad hände då? Jo en förälder tog upp dig i knät och förklarade att allt skulle bli bra och slutade du ändå inte gråta av sorg fick du troligen någon belöning, som ett ny leksak eller kanske en glass, allt detta bara för att föräldern inte vill se sitt lilla barn lida. Men när man som "vuxen" är ledsen så lider man av betydligt värre saker än en borttappad leksak och hur lindrar man då den smärtan när en glass eller en ersättare inte hjälper? Alla har givetvis sina egna sätta att tackla och hantera olika situationer och problem på, jag själv måste prata av mig, men när det inte räcker, vad gör man då?


Jag ska försöka stänga av hjärnkontoret för ikväll för nu går det på helvarv efter allt tjöt som vi har gått igenom.
Bädda för brorsan och ställa klockan på 9 ska göras, jag är nämligen ledig imorgon och på fredag så det får bli att dona med lite tvätt och ta hand om mitt hem imorgon bitti. Har inte blivit gjort något sådant på över en vecka eftersom att jag har legat pall. Så imorgon ska jag nog ge hjärtat en genomgång med, klorna ska bli klippta och pälsen kammad, han börjar fälla vinterpälsen nu, suck.

/LNK


I listen to a whisper, slowly drift away.

Jag håller på med en liten uppdatering av bloggens design så ni får ta att det ser lite kul ut för tillfället för jag orkar inte leka mer ikväll. Imorgon ska jag upp tidigt då mitt pass börjar redan kl 9:00, men jag slutar vid 18 så det är skönt!
Idag har Metal varit helknas, busat som bara den, bitit på växerna och klöst på mattan. Jag har skällt på honom och gett honom onda ögat, det har dock inte tagit långa stunden innan han har kommit krypandes och fjäskat, då kan jag bara inte vara arg på honom längre, min lilla bubbe. ♥
Tror att Metal varit överlycklig lver att haft mig hemma nu när jag vart sjuk för han har legat hos mig heeeela dagarna, så mysigt :)
Nu ska jag borsta mina tänder och krypa ner i sängen, usch det slog mig nu att jag måste se anständig ut imorgon och jag måste ha på mig kläder. Fan jag som levt i slarvigt uppsatt hår och mjukisdress sen i torsdags. Man blir gött förslappad när man är sjuk, men det är skönt.


Ben Harper – Amen Omen  ♥

What started as a whisper,
Slowly turned in to a scream.
Searching for an answer
Where the question is unseen.
I don't know where you came from
And I dont know where you've gone.
Old friends become old strangers
Between the darkness and the dawn

Amen omen,will I see your face again?
Amen omen,can I find the place within
To live my life without you?

I still hear you saying
"All of life is chance,
And is sweetest,is sweetest when at a glance"
But I live,
I live a hundred lifetimes in a day.
But I die a little
In every breath that I take.

Amen omen,will I see your face again?
Amen omen,can I find the place within
To live my life without you?

I listen to a whisper,
Slowly drift away.
Silence is a loudest,
Parting word you never say.
I put I put your world
Into my veins
Now a voiceless sympathy
Is all that remains.

Amen omen,will I see your face again?
Amen omen,can I find the place within
To live my life without you?

Amen omen,can i find the strength within


Typ den underbaraste låten denna veckan, hörde den i ett Vampire Diaries avsnitt. 4:10 in i låten och tills slutet så får jag rysningar!
Idag när jag diskade fick jag världens leende när denna biten kom på och sedan rann ett par tårar, men jag bara skakade av mig allt och forsatte le, känslan var så stor och varm, jag mådde så bra.
Jag vet att jag kan bli sjukt påverkad av låtar och detta är just en sån som går rakt in i mitt hjärta, sången är så stark och personlig och har en sån intensiv smärta i rösten. Åh helt loooooovely är den! ♥

Fan vad jag babblar på, sova var det!
Natti!

/LNK

I don't know where you came from and I dont know where you've gone.



/LNK


What started as a whisper slowly turned in to a scream.

Okej det verkar inte bli några bilder på fb idag, hmm konstigt? haha
Men nu ska jag göra något som jag inte har gjort sen i januari, jag ska sätta igång min spis! Jag undrar vart min matlagningslust tog vägen, men jag antar att den försvann med dig som allt annat.
Men det blir något enkelt bara, såg att jag hade en stooor burk med sås i frysen som jag gjort, oh himmel vad god den är, så det blir att dränka något i den såsen helt enkelt haha :)
Sen får det bli en lång dusch eller ska kanske tom unna mig ett bad, ja vi får se vad det blir men kvällen ska iaf spenderas inför kanal5, som en vanlig Tisdagkväll!
Mår bättre idag så ska jobba imorgon, är ledig torsdag och fredag så blir en mjukstart haha.

/LNK

RSS 2.0