The way you make me feel<3


It's funny how I never felt so good.

Kan glatt meddela att jag från och med 1a oktober kommer att finnas på MQ på Överby. Det är ett vikariat på minimum 50 % som löper ut fint till sommaren 2012. Skönt att ha det lite på det torra och kul med ytligare en ny butik och nya härliga kollegor! :) Jag kommer givetvis att vara kvar på både MQ och Eurosko på Torp, så där blir dom tyvärr inte av med mig!
Sedan har jag även lite andra bollar i luften som är på G, ska bara få en del saker och ting bekräftat innan jag kan berätta något mer för er, men det kommer :)

Nu ska jag slänga ihop lite mat för Pontus är på ingång och vi ska försöka hinna med att se solen vid strandpromenaden innan den går ner för dagen. Det har ju varit en ljuvlig höstdag, tyvärr är dom ju få! Och jag har varit alldeles skakig sen jag fick gjort mitt lungtest på vårdcentralen idag, så tack vare biverkningarna har jag legat pall i soffan och mått riktigt illa med en hård yrsel och grova skakningar. Men solen har värmt skönt genom fönstret :)

Ha en trevlig kväll!

/LNK


Now you’re turning all around and suddenly you’re all I need.

Har verkligen blivit värdelös på att finna tid till bloggen. Det är trist men just nu finns det så mycket annat jag vill lägga ner min tid på.
Ett inlägg om Sunny Beach kommer att komma upp när jag fått bilder från Jessica, så den som väntar på något gott!

Vad har jag gjort sen jag kom hem med ett par nyanser brunare hud då?
Jobbet har tagit upp en hel del av min tid men det har också en väldigt fin kille från Lysekil gjort.
Efter att ett par vänner har försökt att para ihop oss sen i Januari så gav jag det en chans och det visade sig redan vid första träffen att dom hade rätt, det klickade verkligen mellan oss ♥
Detta har varit 2 helt underbara veckor, tiden går så fort när man har kul och jag mår verkligen så bra nu!
Och Metal gillade honom så fort han klev in genom dörren och det är ju så viktigt för mig, att min lilla kärlek går ihop med den stora :)



Imorgon ska jag provjobba för ett vikariat i en butik på Överby, oh det ska bli så kul! :)
Och på kvällen är det planerat att vi ska kolla på source code, ska bli mysigt att gå på bio för en gångs skull, hoppas att PA kan hålla sig vaken för han har ovanan att somna varje gång vi ska se på film haha!

Ska försöka att inte låta det gå över tre veckor tills nästa inlägg haha.
Sov så gott och håll nu tummarna för mig imorgon!

/LNK

RSS 2.0