Getting past the point of no return.

Usch vad jag har varit dålig på att uppdatera, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva?
Jag jobbar väldigt mycket nu och när jag kommer hem fixar jag käk och sedan hamnar jag oftast i soffan tills jag ska dejta John Blund. Inte så intressant och vad jag känner så pågår inget speciellt eller roligt i mitt liv just nu.
Jag ska slänga upp ett inlägg om London men jag prioriterar inte det just nu, ska försöka få upp lite bilder på fejjan först eller jaa ska försöka få upp dom innan årskiftet iaf ;)

Det som har snurrat i mitt huvudet det senaste är julpynt, julpynt, julpynt.
Köpte en adventsstjärna med fot och när jag öppnade kartongen fattades stjärnan?
Köpte även en likadan stjärna fast hängade och den var inte ens hel, det roliga är att en är köpt på jula och den andra på Öb. Same shit diffrent name!?
Pyntat granen har jag redan gjort, knasigt jag vet, men jag ville se hur granen jag fick av min morbror såg ut och jag hade redan alla kartonger från vinden med julpynt nere så jag tänkte, eh nu kör vi så är det gjort och jag slipper gå upp till den kusliga vinden igen! By the way, den blev riktigt silvrig och fin :)

För övrigt mår både jag och min kärlek bara fint, klagar dock över kylan som alla andra!
Shepherd-tofflorna är det första jag tar på mig och sista jag tar av mig när jag väl är hemma, hade tappat mina tår utan dom hah! Jag fick dom i julklapp eller födelsedags present förra året/iår och det är nog den mest välanvända jag har fått förutom min kära plattång då vill säga :)
Ute nu är det 10 minus men har läst någonstanns att det kunde sjukna ner till 17 denna veckan, BRRRR!
Det är ju det värsta med att ha bil, behöva gå ut och skrapa rutorna/borsta bort all snö och sen hoppas att man kommer ut från parkeringen som blivit till en vallgrav av all snö. Fick skotta ut bilen i söndags morse, som tur var hade jag köpte en skyffel och borste dagen innan ifall att just det skulle hända.



Jag räknar ner till helgen, då blir det att styra mot Jönköping med grabbarna för att se PRETTY MAIDS, GRYYYMT kommer det bli, taggad till tusen!
Men innan dess ska jag försöka få lite mer sömn, blev bara 4 timmar i natt och ikväll är det fullmåne så jag undrar hur detta kommer gå? Zombie-stilen har jag redan inne men påsar under ögonen och pms-grinig hela tiden kan bli mitt nya jag? Låter inte speciellt rockigt tyvärr haha!

Soffan, en filt och min älskling lockar riktigt mycket nu, får nog bli så och lite polly och stjärnor kanske ;)

Ha det!

/LNK

Here we go again!

Dagarna går så fort och jag hänger knappt med.
Men en sak som är säker är att jag räknar ner klockan till flyget ska ta mig och min Pom till LONDON ikväll!

Blev ju totalt förälskad förra gången och nu äntligen kommer vi i väg trots MASSOR av strul, men vi lägger det bakom oss och blickar framåt på vårt nya äventyr!
Denna gången kör vi ett långbesök på 4 hela dagar med SHOPPING, sightseeing, party och massor av mys!
Jag ber till gud att dom har börjat julpynta!!!



En sak jag inte gillar alls är att jag måste åka ifrån min baby, har aldrig varit utan honom så länge innan och det känns i hjärtat! Som tur är ska en snäll granne titta till honom tills jag kommer hem, jag vet att han är i goda händer men det är jobbigt ändå.



Vi ses på söndag igen bitches!

/LNK



RSS 2.0