Erbjudande!

Just nu har jag erbjudande på ett nytt set naglar från 250 kr!
Passa på att få vårfräscha händer till ett otroligt bra pris.
(gäller tom 14 mars)

Är ni intresserade så lämna en kommentar så kontaktar jag er för mer information :)

Jag befinner mig på klinik Pangea på Strömstadsvägen 17B, välkomna! :)

(nedan finner ni före och efterbilder på en nagelbitare som ville ha en kort och ljus franskdesign inför nyår)

/LNK


No one belongs here more than you.

Haft en intensiv helg så blev nästa överlycklig när min kund ville boka om från måndag morgon till onsdag förmiddag (sovmorgon är inte att förakta!)
Ikväll ser det ut som om att jag och Pontus ska testa Harrys biopaket, där mat och en biobiljett ingår för ett pris till 159 kr, mycket bra deal tycker jag! Valet står mellan sherlock och mission impossible, vill se båda så får väl lotta om vilken film det blir haha!

Testade att göra en waterfall braid för någon vecka sen, för att vara första gången blev jag rätt nöjd :)

Hoppas ni får en bra start på veckan :)

/LNK


I swear I'd be a better man.


Detta är ett fenomen som ibland kan vara riktigt svårt att följa.
Med livet så sker ständigt nya förändringar, en del bra och en del sämre, detta är inget vi kan rå för och alla tacklar sina egna prövningar på olika sätt, med eller utan stöd bakom.
Mitt uppe i allt ska man också vara den där vännen, den man var för 1 år sedan, men tiderna förändras och lika så gör vi. Bara att inse fakta att man inte är den samma person idag som man var igår.
Men alla har vi våra problem att fightas med men vi har även våra lyckliga stunder- oavsett så behöver man dom där öronen som faktiskt lyssnar och bryr sig, även om man aldrig skulle erkänna det.
Att vara en vän kan emellanåt vara svårt, en del gånger för att man känner att man inte räcker till oavsett hur mycket man än vill, andra för att hur mycket man än försöker så uppskattas det ändå inte.

Ensam är stark, ingen tvekan i det men tillsammans är man starkare.

/LNK

You're the closest to heaven that I'll ever be.

God kväll!
Nu vet jag att det var alldeles för längesen jag skrev något här men det har varit så mycket förändringar och jobb så tiden har inte funnits till!
Det som har tagit upp mest av min tid (de dagarna jag inte jobbat på MQ) har ju varit min nagelkurs och allt som där hör till, men det är så fruktansvärt roligt och det är ju det viktigaste!
Men den största och bästa förändringen (som snart sker) är att Pontus ska flytta in till mig, så otroligt lycklig att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen!! <3


Men livet springer i en faslig takt och tyvärr hann jag nog inte riktigt med i tempot ett tag så jag blev riktigt sjuk och återhämtningen, av den influensan eller vad det nu var, är riktigt hård.
Trots att det är över en vecka sen jag började jobba så är kroppen fortfarande nedsatt och svag.
Så min enda lediga helg i januari har spenderat i ett väldigt lugnt tempo och mesta dels i soffan, men har gjort en helt underbar dressing till salladen (som ni ser på bilden nedan)
Dressingen bestod av:
Röd chili
Mynta blad
Citron
Olivolja
Salt
Peppar
Rekommenderar att denna testas!


Men trots allt går mina tankar till morfar som för fjärde gången ligger på näl och tack vare en bestämd vilja har han äntligen blivit opererad! Krya på dig, du klarar detta också! <3

/LNK


RSS 2.0