Made a wrong turn, once or twice.

Jag har absolut inget att skriva, känner mig helt tom och blank.
Mår fortfarande dåligt och blir hemma från jobbet imorgon med, har troligen åkt på något influensavirus och då är det bara vila som gäller. Jag är så rastlöst att jag snart dör!
Hade tänkt att hälsa på familjen i Hällevadsholm på torsdag när jag är ledig men ska nog hålla mig borta ändå, så jag får försöka rikta in mig på lördag eller söndag ist och hoppas på att skiten är ur min kropp tills dess :)

Jag har inte ägnat en tanke åt dig på, ja evigheter känns det som. Men swooooch så kom allt över mig igen och du förtjänar det inte, jag vet att jag kan få så mycket bättre än din skit.
Varför är ilska så mycket enklare att hantera än saknaden efter någon? För det är vad jag antar att jag fortfarande gör, saknar dig.

Men nu ska jag inte falla in i gamla mönster och ta första bästa (jag LOVAR Therese!).
Men även om jag ska vara singel i sommar så får jag ju fortfarande se mig omkring, jag menar även bantaren får ju kolla på menyn ;)
En fika, middag eller ett biobesök är ju helt oskyldigt enligt mig...
Men för det behöver jag bli frisk först och det verkar ju ta sin lilla tid tyvärr!

Imorgon ska jag försöka lägga upp lite bilder på fb som jag borde gjort för lääängesen, bilderna från London i november hahaha! Men vi får se vad jag orkar med, idag har jag mest sovit och varit riktigt utmattad i vaket tillstånd.. 

P!nk – F**kin' Perfect - Explicit Version

Made a wrong turn
Once or twice
Dug my way out
Blood and fire
Bad decisions
That's alright
Welcome to my silly life

Mistreated
Misplaced
Misunderstood
Miss knowing it's all good
It didnt slow me down.



Mistaking
Always second guessing
Underestimating
Look I'm still around

Pretty, pretty please
Dont you ever, ever feel
Like you're less than
Fucking perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothing
You're fucking perfect to me

You're so mean
When you talk
About yourself, you were wrong
Change the voices in your head

Make them like you instead
So complicated
Look how we all make it
Filled with so much hatred
Such a tired game

It's enough
I've done all I can think of
Chased down all my demons
I've seen you do the same

Oh

Pretty, pretty please
Dont you ever, ever feel
Like you're less than
Fucking perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothing
You're fucking perfect to me

Denna goa låten får avsluta en värdelös dag.

/LNK

I'd rather be wrong then hope that I'm right.

Gaaaaaaah jag blir galen! Jag kan inte lägga in youtube-klipp på bloggen längre, fan satans jävla skit!
Jag som idag har upptäckt en überbra låt som inte finns på spotify så jag tänkte bjuda på den via tuben men icke, vill ni lyssna på den makalöst bra låten så här kommer en länk iaf :)
Twags Salt- Brave ♥
http://www.youtube.com/watch?v=hWQoCygb_48&feature=player_embedded#at=32

Så vart fann jag låten över och vad har jag haft för mig heeeela dagen som sjukling?
Jag har kollat på de resterande 12 avsnitten (och de enda som ännu finns ute) som jag hade kvar på säsong 2 av Vampire Diaries (där jag fann låten), så nu är min rumpa plattast av de plattaste då jag suttit upp hela dagen för jag har nämligen inte kunnat ligga ner pga att min rygg spökar igen. Varje gång jag hostar knakar det i någon kota, noooot good!
Men det är mitt minsta problem just nu, jag hostade sönder ett revben i somras så jag fick en spricka eller ngt i det och jag känner att det revbenet är på väg att ge sig igen, najs!
Förutom det är febern fortfarande kvar och jag snyter snart ut allt jag har innanför skallbenet!
Jag står upp ungefär 12 timmar om dagen så för mig att bara ligga ner i snart 3 dagar är omöjligt, är så rastlös att jag börjar få kramp i mina ben, inte okej, börjar snart klättra på väggarna i min lägenhet!
Där har ni mina problem för tillfället, har inte blivit något bättre sen igår så vi får se om jag är feberfri imorgon och kan förhoppningsvis jobba på måndag!

Nu ska jag snart dra mig åt min stoooora säng och hoppas på att jag somnar fortare än blixten, vilket jag tvivlar djupt på- men det hade varit behövligt.
Bara för att jag är sjuk och negativ så hoppas jag att ni hade en pisstråkig lördag. Punkt.

/LNK




I will wrap you in my arms and you'll know you've been saved.



/LNK


Det är en konst att bara fylla hål.

Jag kan verkligen inte somna, har kollat på en hel del Vampire Diaries- avsnitt men det gav troligen en motsatt effekt, PLING!
Så jag började kolla igenom min gamla bilddagbok, shiiiit säger jag bara.
Jag ser mönster som upprepar sig på flera ställen, om inte annat väldigt tydligt när saker och ting slutade och började, när jag var lycklig och när jag var nere. Men jag antar att det är vissa faser som man ska gå igenom i livet för att kunna stå där en vacker dag och kunna säga ärligt till sig själv, jag ångrar inget för jag levde iaf.
Sen har jag kollat igenom en hel del bilder på min dator, vissa hade jag helt glömt bort, vissa fick mig att skratta till tårar och andra av smärta och längtan.
Åren 2005 och 2006 har jag nog aldrig haft så kul som under dom varma månaderna, då när jag var singel. Så jag hoppas på att en sån sommar ska komma i år, en jag kan se tillbaka på och le och skratta högt till minnena för mig själv.
Sen har vi sommaren 2007, troligen min bästa (icke singel) sommar någonsin, då hela livet stod inför mig.
Jag ångrar inget men funderar ofta hur mitt liv idag hade sett ut som jag hade gjort andra val.
Göteborg eller London hade jag troligen varit bosatt i helt själv och varit en partyprinsessa. Levt det liv jag nog egentligen skulle haft, men nu sitter jag i Uddevalla med min katt och det enda som håller mig kvar i denna skitstaden är mina jobb. Sorgligt, jag är 20 år och redan bunden.
Jag vill se världen, bara släppa allt och åka iväg ett par månader, men det skulle aldrig gå, jag skulle inte kunna ge upp det liv jag har byggt upp och jag skulle aldrig aldrig någonsin kunna vara utan Metal så länge!
Tror det hade varit skillnad om vi hade varit en riktigt familj, som förr. Jag tror jag känner behovet av att fly för att jag behöver förändring- jag behöver något att tänka på, jag behöver något, jag känner att det är något som fattas men jag vet bara inte vad, inte efter att jag insett att jag hade allt, men en liten bit inom mig är borta.
Det är inte vänner eller kärleken eller skolan eller något sånt där trams, jag kan inte sätta fingret på vad men jag känner att jag har tappat något som jag behöver. Som får mig att bli sådär driven igen, passionerad över något.
Tror jag ska börja läsa min drog igen, det kan vara det som saknas, värt att testa iaf. För det här kommer driva mig galen till jag finner det jag söker.


Lars Winnerbäck – En stannfågel ger sig av

"Jag har lämnat mina rader
så länge jag minns
men jag tvivelaktigt mår

För att du syns överallt
är det inte säkert att du finns
Det är en konst att bara fylla hål

Jag minns vad jag minns
och jag har glömt vad jag glömt
Det behöver inte ens ha hänt

Det kan ha varit länge sen
men jag kan också ha drömt
Det är en känsla som jag alltid känt

Jag tror de lugnar sig nu
Alla tvära kast
Det lilla hjärtat, det pulserar än"


Det här kommer låta sjukt, men jag ska inte längre bjuda hem någon jag är intresserad av innan jag vet att det kan bli allvar.
Metal vet vilka som kommer i trappuppgängen, jag märker direkt på honom om det är någon han känner/känner igen. Han vänder ibland upp blicken mot dörren men lägger sig fort igen, han satt i köket redan innan du plingade på dörren men han har slutat vänta på dörrmattan. 
Jag hör på hans gnällande ibland att han känner med mig. För jag tror att djur lägger märket till så mycker mer än vad vi är medvetna om och att dom likaså vi, vänjer oss fort vid omställningar.

Jag skulle aldrig presentera en kille för min familj jag inte såg en framtid med, så varför ska jag göra det för min största kärlek av dom alla? När det var en kille som gjorde honom så frukansvärt rädd för alla andra män?
Sen han försvann ur våra liv ser jag hur Metal blir betydligt vågligare och mer sällskaplig för varje dag som går.
Så skratta ni om ni vill men när det bara finns en sak man lever för, varför skulle man då på något sätt vilja skapa kaos i dess liv? Rätt bra tankeställare om ni frågade mig.

Nu ska jag försöka att inte tänka efter mer ikväll och försöka sova med min ljuvliga hosta.

/LNK

Under dina ögonlock fladdrar drömmarna förbi.

Jag vet vad lillan ska heta, nanananana!
Säger bara, Therese och Kenny avgudar mig! ;)
Ska tala om för er när jag får lov, thihih.

Nu mår jag genaste lite bättre hihi :)

Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag

/LNK

Thinking about a better day, when you had it in your bones.

Rösten försvann igår och nu väntar jag bara på att hosta upp stämbanden och snyta ut min hjärna. Med andra ord så är det betydligt värre idag än igår.
Var väldigt pigg när jag vaknade igår så jag bestämmde mig för att åka och jobba, 3,5h klarade kroppen av innan den sa ifrån.
Jag hann hem och äta innan Tette ringde, dom var på väg hem från BB och ville svänga in hos mig så jag iaf skulle få kika på lillan genom bilrutan :)
Tette tog ett kort inneifrån och skickade till mig, lillan öppnade tom ögonen för mig, åh jag ville bara öppna dörren och stjäla henne för en stund! ♥  Det ska jag, men det får bli nästa vecka när jag är frisk, lääängtar!


Jag ska (när jag orkar) kila bort till Ica och köpa lite glass för min onda hals. Nu hade ju en pojkvän suttit rätt fint, en som kunde tagit hand om stackars mig, inte tofflat för mig bara varit snäll och underlättat livet just nu.
Ska inte klaga egentligen, har ju min älskling Metal som ligger hos mig hela tiden nu när jag är sjuk, man ska vara tacksam för det man har! ♥

/LNK


Jag vill ha det som du, fast jag vet att du tänker likadant ibland och vill ha det som jag.

Sikken jäkla skit dag! Idag har det inte varit mina tankar som har spökat, har varit helt fri från dig vilket har varit så skönt! Utan i går kväll bröt förkylningen ut ordentligt, fick ungefär 3 timmars sömn i natt så jag har varit gott trött idag och nu ömmar min näsa så mycket jag har snytit mig.
Min hals ska vi bara inte gå in på, gör ont så fort jag sväljer och äta är näst intill omöjligt, det ska då vara fan. Nu väntar jag bara på att min röst ska ge sig också, som alltid.
Jag känner inte att det passar sig så bra att bli sjuk nu, Lene ringde i morse och var magsjuk så hon blev hemma men det enda positiva med allt var att jag fick jobba med världens underbaraste Pom idag, nämligen Thäräs :) ♥
Och har jag inte feber imorgon så ska vi jobba ihop igen, kul!
Nu ska jag försöka få i mig lite mat, får se hur det går då jag mår så illa så fort jag hostar, men näring är viktigt för att man ska bli frisk! Lika så är värme när man fryser, va underbart det hade varit att haft någon som höll om en nu, jaja man får ta vad som finns så jag får väl tvinga Metal att mysa med mig hela kvällen (men det ska nog inte vara så svårt) haha.

Lars Winnerbäck – Elden

"Men det var längesen, ja, det var evigheter sen nånting brann, iallafall nära mig!
Har du hittat hem? Ja jag har hört att du har skaffat en lägenhet nu och stadgat dig.
Och det är tjatigt att vara på rymmen jämt,
det är så mycket man borde ha klarat av vid det här laget och bestämt!

Å det har inte samma charm att raggla hem klockan fem
det är inte lika inspirerat nu som 1995, om du minns?

Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp.
Drömmarna och vindarna hjälps åt!
å så fort man tittar neråt så vänder dom hitåt och sjunger:
Vart tog den där elden vägen, vart tog elden vägen?

Sånt är livet nu! Förlåt om jag är bitter å synisk men du vet hur det kan va!
Jag vill ha det som du, fast jag vet att du tänker likadant ibland och vill
ha det som jag
Ja, det var inte bättre förr, men det ska bli bättre framöver
å nånstans har man iallafall kommit om man vet vad man behöver"


/LNK

En längtan så stor!

Söndag kväll:
"Tette ringer" står det så fint på min mobil.
Jag utbrister: SKA NI ÅKA IN NU?!
Kenny svarar lågt med gråten i halsen: Nej hon är redan ute!
Jag svarar: MEN DIN JÄVEL (sen blir mina ord bara en smörja och jag börjar störtböla)

Lilltjejen var 49 cm liten och vägde 3340 gram (om jag minns rätt?)
Nu längtar jag tills jag får hålla henne i min famn, lilla sötnosen! ♥

Igår var världens skönaste Martinsson och hälsade på mig, nämligen Jennifer "Jenna" Martinsson aka "kusin".
Segaste människan jag tror jag känner men det gjorde inget för vi satt och pratade långt in på natten till vi kom på vad klockan var och att vi båda skulle upp och jobba. Så himla kul att vi äntligen fick tag i kragen och ses, vilken vi måste göra om snart igen! ♥
 
Du ska inte tro att jag inte blev glad av att se dig igår, men det gör för ont för att vara trevlig. Jag känner inte att jag ens ska behöva förklara mig och mitt beteende mot dig men du vet varför jag reagerade och agerade som jag gjorde. Det är tomt utan dig men nu orkar jag verkligen inte må som jag gör längre, jag måste gå vidare för min egen skull. För min egen skull måste jag vara egoistisk vilket jag aldrig är annars, men nu ska jag sätta mig i första hand och jag ska må bra, hade bara hoppats på att du skulle mått bra med mig. Men måste inse att det aldrig kommer att ske.



Idag har jag shoppat loss på H&M's barnavdelning och det blev även en liten sak från jobbet med, hihi det är sååå kul att köpa småttingkläder :) Love it! ♥
Saken är bara den att Liza är små krasslig och morsan har sovit hos mig två helger i rad och hon har vart krasslig så jag har bara gått och väntat på att skiten ska bryta ut. Så givetvis bröt det ut idag då, så troligen kommer jag inte få träffa minstingen fören nästa vecka om detta inte bara är en 2-dagars-grej, vilket jag tvivlar stort på.
Stooooort SUCK! För isf måste träningen läggas åt sidan och samt kommande helgens bravader, jag som taggad inför denna helgen nu i 2 veckor, så jävla tråkigt! Men så länge jag inte har feber så tänker jag häva i mig av djävulsdryck och det i mängder! ;)
När jag pratade med Kenny idag sa jag att dom iaf får svänga in på Torpparkeringen på hemvägen från BB så jag åtminstonde får kolla genom bilrutan på lilla skruttan och det verkade inte helt omöjligt!! :)
Förutom att jag har haft huvudvärk hela dagen och halsen har ömmat så in i bomben har jag varit på rätt okej humör, tror jag behövde ett avslut och det var nog det jag fick igår. När jag fick stänga dörren i ansiktet på dig. Men vem vet, kanske bara inbildning eller en av det bättre dagarna. Jag försöker iaf låtsas vara på bra humör, dansa lite i butiken och skratta lite, det känns iaf inte helt genomfalskt längre, nu kan jag skratta och mena det.
Chris Brown – With You Denna låten får mig alltid att le upp till öronen när jag är kör, konstigt nog eftersom att han sjunger hur mycket hon betyder för honom. Men låten gör sitt syfte iaf!

Nu blir det att göra sig en MEGAkopp med te och ett par räkmackor tror jag, det hade inte suttit fel.
Eftersom att det är Tisdag blir det att skratta till Kanal5 tills träningsvärken i magen sätter in, lovely!

Hoppas ni har det fint där ute i kylan!

/LNK

I never was smart with love, I let the bad ones in and the good ones go.

En vecka har passerat otroligt långsamt och tiden verkar inte vilja skynda på heller. Ännu en söndag och jag fäller tårar du inte förtjänar. Ska aldrig mer förbjuda mig själv att tycka om någon för när man väl inser att man faktiskt gör det så slår det tillbaka och då frukansvärt hårt. Lika bra att gå in med ett öppet sinne ist för ett stängt och envist.
Önskar att du kunde höra av dig av rätt anledning eller bara om du tänker på mig. Men samtidigt vill jag inte att du ska höra av dig, så jag kan göra det du bad mig om: "skit i mig och ha kul istället".
Jag vill bara glömma allt du sagt och gjort och hur bra du har fått mig att må. Jag vill glömma det vi gjorde tillsammans och skrattade till. Jag vill inte glömma dig men det är vad jag tror behövs. Sorgligt nog och det smärtar.
Jag förstår inte hur du kan vara så iskall, agera som det aldrig hänt något. Jag önskar ibland att jag kunde vara mer laid back men jag förstår inte hur du klarar av att vara så, död, känslolös?
Jag vill inte vista mig på ställen du skulle tänkas vara på, jag är rädd för vad jag kan få se och hur jag kan reagera, jag fick ett smakprov i fredags och det skrämde skiten ur mig.

Det sägs att det flesta "break ups" sker i Januari/Februari när all julstress med mera har lagt sig och detta är nu andra året på rad vid denna årstiden jag ska resa mig ur skiten igen. Men denna gången med betydligt mindre stöd och saker om kring mig som distraherar. Ge mig typ läxor nu eller något jag kan gräva mig ner i, något som får mina tankar att vandra åt ett helt annat håll än åt dig.

So lately, I've been wondering,
who will be there to take my place when I'm gone?
You'll need love to light the shadows on your face.

Vi kvinnor ska ju vara så himla perfekta utåt hela tiden, aldrig visa oss svaga eller hur vi egentligen känner och tänker, för då har ju ni män vunnit. Jag erkänner, du vann. Jag hoppas du är nöjd.

/LNK

I should have fucking known.

Robyn – Should Have Known

I should have seen it coming, I should have
fucking known.
How could I let you play me, I don't
even know

I should have seen it coming, I should have
fucking known .
How could I let you play with me, I
don't even know.


I'm such a fool, I can't believe I let you in my
life.
You broke the rules, but I should have known
you do it all the time.

Thought we were cool but
then again who am I kidding It's every players
favourite crime
, to make you feel, like it's all
real, when it's a lie
,and I should have known


I should have seen it coming, I should have
fucking known.
How could I let you play me, I don´t
even know.

I should have seen it coming down, I should have
fucking known .
How could I let you play with me, I don´t
even know.


I should have known, my family they never did
pretend.
My mama felt, she never liked you
neither
did my friends.
And when you blamed it all on me I
should have known that's what liers always try to
do.
It wasn't me, It was you, you're the fool, and
I should have known.


I should have seen it coming down, I should have
fucking known.
How could I let you play with me, I don´t
even know.


/LNK

Du känner dig helt transparant, sliten och grå, sådär ointressant.


Nu sitter jag i min nya mjukisdress som jag fått som en försenad födelsedagspresent av min bror och det tackar jag så hjärtligt för :)
Dagen startade inte någe vidare, jag blev överrumplad av en händelse precis innan jag skulle börja jobba så in kom jag helt skakis och försökte skaka bort vad jag nyss sett. Nja, det satt på min hornhinna precis hela dagen.
Förutom att dagen har varit segast i världshistorien så har det hänt en del små roliga saker, kunder som varit övertrevliga, råkat skräma Liza rätt ordentligt fast det inte vart meningen, ett par killar har gått i korridoren, spanat in och gett mig världens leende.. då kommer ju min fråga: log dom åt mig eller mina tvillingar som jag för en gångs skull inte dolt? Ja det lär jag aldrig få något svar på..
Ikväll har jag iaf blivit bjuden på en kopp te av 3 herrar, alltid något. Får se vad jag svarar.

Imorgon blir det jobb på Eurosko sen drar jag kosan till Göteborg för att fira universums finaste, härligaste, roligaste och dunderbaraste Emma och min älskade Chai!♥ Hon fyller nämligen 20 hela bast och detta måste ju givetvis jag vara med att fira!

Så för att orka med att jobba i helgen ska jag snart lägga mig, ung dam i en gammal tants kropp som min chef Christoffer så snällt säger.

/LNK

Jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer.

Sitter och sjunger med i den underbaraste låten av dom alla just nu- Grenade med Bruno Mars! Looooove it!
Klockan börjar ticka på men Jessica skulle hämtat en vän kl 21 som skulle kommit med bussen till torp från Oslo, men den idioten missade ju givetvis sin buss så det fick bli att hoppa på nästa så det blev senare än tänkt. Men det gjorde bara mig glad! Mer tid att tjöta = Ljuvligt!
Så hur har min dag varit då? "Försov" mig två timmar från att mitt alarm slutade snooza, haha skönt! Men idag var en sån dag då jag aldrig ville gå upp, kändes bara så meningslöst, var ju tvungen att börja tvätta direkt med..
Men upp kom jag och tvätten blev gjord, lägenheten städad och kroppen trimmad på Sportlife.
Sen anlände Jessica med snön, vi drog oss ner till Kvarterskrogen för en goood bit mat och mycket (skit?)snack.
Bio var sedan på schemat men vi var trötta så en fet godispåse på Hemmakväll fick det bli och en film hos mig.
Vi kollade på "How to make love to a woman" och den var smårolig, men värd att se, iaf för vissa...

"Lilla" påsen jaa! Bra att jag åt typ 3 st och gjorde en påse popcorn ist haha fail!

Imorgon på min "lediga dag" ska jag befinna mig på MQ 11-20, sovmorgon yeees!
Men regionschefen ska vara där så det blir att bygga, bygga och bygga om butiken lite till, skoj men slitsamt :)
Härligt med lite förändringar iaf!

"Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här. I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i."


/LNK

When love is not madness, it is not love.



/LNK


Should've known you was trouble from the first kiss.

Trodde min helg skulle bli lugn, men icke! Jeanette smsade mig efter träningen i lördags och frågade om jag var på att dra till Lipz, givetvis var mitt svar! När kvällen senare kom orkade inte vi ta oss till Trollhättan så vi hamnade på Mortens ist, men det var trevligt det med, knepig kväll men kul :)
Morgonen därpå styrde jag norrut, mellanlandade hos Kenny och Therese innan vi åkte vidare till Tanumstrand för brunch. Och gooooott var det, väl hemma hos morbror somnade jag på soffan och vaknade vid 18, så det blev en kortvisit hos min far och sedan hos farmor innan jag drog mig hemmåt.


Igår var det ju årets mest patetiska dag. Jag säger inte detta är att jag är singel och bitter, utan att det är så otroligt fjantigt!
Kärleken till en annan person ska man visa på ett eller annat sätt, varje dag, året runt. Oavsett om det är en middag, närhet, text eller verbalt, alla har sina sätt att uttrycka sig och det är tanken som räknas, right?
Den här dagen tar ju givetvis butikerna till sin heliga rätt och förstorar upp för att få konsumenterna att köpa mer och samtidigt ge oss singlar en spark i magen, tvii på er!
Hursom var jag grymt nere igår, inte heller så konstigt. Nu är jag singel på "riktigt" igen och jag vet inte vad jag ska säga om det när det inte helt var mitt första val. Men jag antar att det blir bäst såhär.
Jag slutade 7 och jag ville inte åka till gymmet direkt för vad skulle jag göra resten av kvällen då? Så jag gick in till mina tjejer på MQ och tjötade med dom tills stängning, då var jag tvungen att bege mig till stan. Jag tog det bara lugnt, hade ingen stress hem, ville inte dit och bli påmind.

Så jag blev överlyckligt igår när jag blev tillfrågad om jag ville jobba på MQ idag (skulle annars varit ledig tis,ons och tors- Eller ja torsdagen har sedan länge varit bokad att jag skulle jobba på MQ) så denna veckan kör jag 6 dagar, så skönt, mindre tid att tänka och känna efter och mer tid att försöka vara glad och lägga allt bakom mig.
En tidigt morgon blir det även om jag då är ledig imorgon, ska tvätta, träna och träffa Jessica (äääääääntligen!), det är så mycket att pressa in på lite tid, SKÖNT!

Förra veckan hade jag fööör mycket tid att tänka på, så det jag har kommit fram till är:
Jag tar ALLTID "första bästa" och detta har jag gjort sen jag var 15 bast, illa. Jag har allt för lätt för att bli kär, men denna gången tillät jag inte mig själv det, trodde jag iaf.
Räknar jag tillbaka på dom senaste 10 killarna så har dom bara avlöst varandra, vissa med knappt en månad emellan. Men då får ni tänka på att jag inledde ett långt förhållande när jag var 16 och blev singel igen när jag var 19, så det som hände innan dess räknas inte haha ;)
Men trots att jag hade blivit äldre och mognare föll jag tillbaka i samma gamla mönster, men icke nu längre. Nu måste jag skärpa mig, jag är nog bara kär i kärleken, tror jag?

Sen har jag två alternativ för att få det jag vill ha i livet:

Nr 1: Jag köper ett hus och anlitar endast byggfirmor med snygga anställda ;) Skitbra, jag ringer hem dom och ber dom kolla på det ena och det andra och ber dom lägga upp en offert/plan på vad som behöver göras så får dom komma tillbaka på yttligare ett möte. På så vis kan jag spana och även få deras visitkort, skulle jag även få någon på fall så hoppas jag att han kan fixa det mesta i huset eller att han har bekanta som kan hjälpa till och då kommer jag slippa betala för arbetet, MASTERPLAN! Ibland har jag mina ljusa stunder haha!

Nr 2: Jag tar en eller två veckors semester i Skottland (för dom pratar så gött där) och jag finner min drömman och flyttar in i hans hus där jag sätter min egna prägel på det och hämtar givetvis hem min största kärlek, Metal! ♥

Min drömman har: grova armar (helst tatuerade, inget krav det kan ju läggas till med tiden haha) fin ryggtavla, djupa bruna ögon, ett bländande leende och vara härligt arrogant med en längd som gör att jag får nackspärr. Vi ska kunna ha en hård jargong men också kunna prata om allt. Inte alltid behöva umgås med varanda utan kunna hitta på saker med vännerna utan att det skapar kaos. Men samtidigt ska han inte ha svårt för att ha med min bland hans vänner eller visa offentligt att det faktiskt är mig han tycker om. Och emellan åt, överraska mig med saker jag aldrig hade räknat med.
Har du ännu inte förstått det så vill jag helst ha en man i arbetskläder/uniform, på ett eller annat sätt ;)
Så känner du den här personen eller vet vart jag kan finna honom, var då vänlig att kontakta mig haha.

Btw, fasiken va bra Couger Town var i kväll, åh älskar det programmet!♥
Efter The Middle ska jag nog ta en dejt med John Blund, kan behöva all sömn jag bara kan få, för det är inte mycket jag lyckas fånga. Kan inte riktigt slappna av, drömmer mardrömmar igen och vaknar ofta upp med panik eller letar efter något som jag vet inte existerar bredvid mig. Men att klaga är väl fel?

Detta inlägget blev visst väldigt långt, men det var tydligen mycket som behövde bli sagt (för det mesta var sååå seriöst haha).
Jag hoppas iaf att du skrattade med mig Emma ;)

/LNK

black, black, black and blue, beat me til I'm numb.



Har haft en okej dag på jobbet, mitt humör har svängt värre än hos en kärring i klimateriet, varit på superbra humör ena stunden (mesta dels av dagen) och jätte deppig andra...
Men har fått en del roliga skrattanfall, tydligen strålade jag idag och såg väl allmänt trevlig ut (snygg?), så idag stötte "bara" 2 killar på mig haha! ;)
Men kvällen bjöd på en överraskning, Jeanette dök upp på jobbet innan stängning och vi slog till och bestämde för att köra på en myskväll med räkor och Ice Age 2 :) Super trevligt som vanligt, så underbar den där tjejen är!♥
Nu sitter jag i min "förlängda soffa" och kikar på tv. Jag fick nämligen en stor puff av min morbror i morse som är i nästan exakt samma tyg som soffan jag har så det blir som en divan när man sätter ihop delarna, gillas stort!
Kan sakna att ha en divan ibland, det var allt bra gött att ha det men det får väl bli på nästa soffa...
Min mor kom nyss in så vi har smått gått igenom mitt nya träningspass som vi ska köra imorgon efter Combaten, så det blir sängen för min del nu så jag kan ge jäääärnet imorgon! Nu jävlar!

Natti på er alla fyllesvin där ute!

Bruno Mars – Grenade ♥ Denna låten kör vi x50 per dag, minst..

/LNK


I just wanna hold you, take you by your hand and tell you that you're good enough,

Redan Torsdag, skönt! Jag vill att denna veckan ska vara över så jag kan få ett avslut på denna smärtan.
Imorgon är det personalmöte 8.30, mindre kul när man börjar jobba kl 12, men men..
Igår kändes allt okej men idag var jag nere igen, vilken jäkla berochdalbana det här är, gillar verkligen inte hur du får mig att må och känna.
Att vara sysselsatt hjälper oftast ifrån att tänka efter, men när det är helt dött på jobbet blir det svårt att ta avstånd från det som kryper på.
Avskyr att bli ensam med mina tankar, jag gillar verkligen inte vad jag hör. Men ensam är stark, right?!

Snart ska jag hoppa i bingen, fick bli ett kort inlägg då inte så mycket händer i mitt liv längre, träning innan eller efter jobbet är vad som gäller, min nya kärlek? Eller ska man kanske kalla det passion? Hur som känns det väldigt skönt att vara igång och tack gode gud för att jag är så envis så att jag verkligen åker dit med!

You knew from the start that this wasn't for you, but your feelings can't control the things that you do.

Kings Of Leon – The End


/LNK


Jag vet att väntan inte leder någonstans.

Vilken TISDAG! Har hela dagen trott att det vart Onsdag, skit jobbigt för jag har flera gånger blivit förvånad och överraskad över att det fortfarande bara är Tisdag.. suck! Man blir ju så fuckad i hjärnan när man tror sig hoppat över en hel dag!?
Tanken var att jag skulle tränat innan jobbet men har haft sån otrolig mensvärk så jag hade verkligen inte lust att åka ner dit så det fick bli ett Balance pass hemma i vardagsrummet ist, fungerade lika bra det.
För övrigt har dagen varit sådär, med tanke på att jag har haft jääääävligt ont så har det känts som tiden har stått stilla, men hem kom jag och började genast greja, diska, ta undan tvätt och dammsuga.
Så nu sitter jag här i väntan på Couger Town och The Middle, ska nog fixa någon fruktsallad till kvällsmat- lite lyx i vardagen.

Mys! ♥

Igår var jag ledig och mådde piss, (KUL) hade så ont så jag gick och la mig igen efter att jag stått upp och blev väckt av att min far ringde. Väl där efter drog jag ud å pissa till Dingle och överraskade farsa på jobbet (tack för räkorna♥) innan jag hamnade i Hamburgsund hos min farbror, fruga och barn ♥
Där blev det myckeeet tjöt med underbara Mia och bus med kusinbarnen, lika mysigt som alltid även om det görs för sällan!! ♥
Kom hem sent så det var bara att hoppa i säng och spendera lite tid med min kärlek innan jag ljuvligt somnade in i hans varma päls.
Imorgon är det iaf ONSDAG (tack gode gud), lite närmare helgen hahaha!

/LNK

Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här.

Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

/LNK


Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

Trodde jag skulle svimma av chock imorse när jag kollade mig i spegeln. Av alla tårar som under kvällen rann så svullnade mina ögon upp som aldrig förr, detta tar verkligen hårt på mig. Det såg ut som jag hade fått en allergisk reaktion eller ett par bra smällar utan blåmärken, underligt.
Hur som behövde jag silence i hemmet så för en gångs skull satte jag inte igång musik när jag skulle göra mig iordning, så många låtar tar fram känslor jag hela tiden försöker dämpa eller förgöra.
Så med glasögonen på gav jag mig iväg till jobbet med kramp i magen som framkallar illamående och ett tryck för bröstet som gör det tung att andas, så skulle jag än en gång dra fötterna efter mig med den kalla masken på satt.
Idag skrattade jag faktiskt lite, det mesta kom nog ut igår och ett sent samtal gjorde det lite lättare på något konstigt vänster.
Åkte till gymmet direkt efter jobbet för ett pass med Body Balance. Det gjorde susen, så avslappnad och tankfri jag var när jag gick därifrån var riktigt längesen. Jag behövde verkligen stänga av världen för en timma, bort från all stress, press, tjöt och framför allt från alla funderingar.
Nu sitter jag i min morgonrock och väntar på yttligare ett samtal och jag vet att det kommer börja göra ont när som helst igen. Men detta måste göras för att jag på ett eller annat sätt ska komma in på rätt väg igen, denna veckan har jag verkligen famlat i mörkret och jag behöver ljus och värme runt mig för att orka med att sträva efter mina mål. Jag vet att jag klarar mig själv men får jag välja så gör jag det inte ensam.

Imorgon är jag ledig, har tänkt att vara på Sportlife tidigt så jag sedan hinner med ett besök hos min mysiga släkt i Hamburgsund och en snabb tur till farmor i Munkedal. Man är aldrig riktigt ledig, so much to do.

/LNK

I miss all the little things.

Lifehouse – From Where You Are


So far away from where you are
These miles have torn us world's apart
And I miss you
Yeah, I miss you

So far away from where you are
I'm standing underneath the stars
And I wish you were here

I miss the years that were erased
I miss the way the sunshine would light up your face
I miss all the little things
I never thought that they'd mean everything to me

Yeah I miss you
And I wish you were here

I feel the beating of your heart
I see the shadows of your face
Just know that wherever you are
Yeah, I miss you
And I wish you were here

I miss the years that were erased
I miss the way the sunshine would light up your face
I miss all the little things
I never thought that they'd mean everything to me

Yeah, I miss you
And I wish you were here

So far away from where you are
These miles have torn us world's apart
And I miss you
Yeah, I miss you
And I wish you were here


/LNK


So far away from where you are.

Veckan har varit väldigt intensiv, tränat innan och efter jobbet 3 gånger, fått tvättat en heeel del (vilket behövdes) och inte ätit några sötsaker fören igår (fredag) - DET känns frukansvärt bra, att vara igång igen och imorgon ska jag äntligen köra ett balance pass.

Men igår under min fika fick jag redan på en sak som jag aldrig trodde skulle slå ut mig och absolut inte så totalt som det gjorde. Gick ifrån och ringde Jessica och har aldrig varit så svag som då, aldrig varit så nära att tappa kontroll och bröt nästan ihop, blev helt tom men tung, ihålig fast så skör. Som tur var så hade jag och Jeanette bestämmt oss för att käka räkor på kvällen och mysa, så jag kom inte i säng fören halv 3, lika trevligt som vanligt, du är underbar! ♥
Sen har inte allt varit så bra sen förra helgen, jag ger snart upp och det är ju inget som egentligen existerar i min värld men allt gå bara inte alltid hela vägen.
Jag har bestämt mig för att denna helgen får utvisa i vilken riktning jag ska gå, för jag skulle kunna gå hur långt som helst men då ska det vara av rätt anledning och känsla.
Jag bara avskyr känslorna som framkallas av vibbarna som finns omkring, hela tiden.

Så idag har jag inte alls varit mig själv, mest gått undan och har inte sagt många meningar (bara det säger väl rätt mycket om hur hårt detta påverkar mig?)
Kom på mig själv hur hård och kort jag var mot de stackars kunderna, men att hålla ett fejkat leende uppe hade bara inte gått idag, så den hårda masken åkte ist, så mycket enklare och ärligare.
Så nu sitter jag här, funderar på att slänga på en film jag velat se ett tag, Ps I love you. Men jag vet att jag kommer stor lipa till den, men det kanske är just det som behövs?
Hur som ska jag iaf vräka i mig godis för det finns över ett kilo kvar sen igår när jag handlade på Hemmakväll...

Hoppas er lördag blir betydligt bättre än vad min kommer bli.


/LNK

RSS 2.0