Mother always told me, be careful of who you love.

Vilken helg!
Fredagen blev inte som det var tänkt, som vanligt! Vi blev 6 st hos mig som satt och drack lite och hade allmänt trevligt, Jeanette (som jag träffade hos Elin för 2 veckor sen) stannade kvar till 04.40 och tjötade innan vi insåg vad tiden var, skulle ju upp kl 8! Så blev det inte, vaknade 10 och blev superstressad!
Kenny och Therese hämtade iaf upp mig senare än planerat med vi hann ner i tid till The Studio där dom skulle ta lite gavidbilder.
Efter det skulle jag till Hobbex för att köpa bruna linser igen och vem jobbade inte då, jo mitt ex Martin. Var dock trevligt att träffa honom igen, senaste var på min studentmottagning och det var ju ett tag sen. Sedan kikade mamma förbi och åt med oss innan vi åkte vidare till IKEA för ett par småsaker.
Pratade med Jeanette på hemvägen och blev väldigt sugen på att gå ut, så vips hamnade jag hemma hos ett par sköna människor.
Väl ute träffade jag underbara Daniel och vi dansade gött till Undercover som stod på scenen för kvällen, jag och Jeanette fick även äran att döpa en drink och jag slänger ur  mig "Casandra", haha inte en aning om vart jag fick det ifrån men coolt ;)
Kvällen gav på en hel del roliga skratt men det var mycket tisslande, ville inte skapa något drama så jag höll käften och var bara mig själv, underbar med andra ord haha ;)

Vaknade kl 16 idag och började genast storstäda och laga mat, så jag kom nyss ur duschen och ska nu sätta mig och epilera mina ben, vill man vara fin får man lida pin.. not!
Börjar jobba 11.30 imorgon så jag funderar på att träna innan, nu är ju alla skorpor borta och jag bör kunna ha en sportbh på mig.. vi får se hur trött jag är imorgon bitti bara haha!

Hoppas er helg har varit bättre än tänkt!

/LNK

Du är så osann.

Jag ser dig gå på tå
Som prinsessan av ingenting
Hur kan man må så bra
När allt går ut på att ta
Ett hjärta å sedan krossa det
En och samma dag ge nån smärta
Å sedan vända om och dra

Jag kommer nog aldrig
Jag kommer nog
Aldrig mer kunna ge
Jag kommer nog aldrig
Jag kommer nog
Aldrig mer kunna se
Jag kommer nog aldrig
Jag kommer nog aldrig förstå
Du har allt, men ändå ingenting

Ibland så duger man
Du är så osann
Å ibland så är man luft
Ja luft bland moln
Det måsta vara tufft
Att vara som du
Å att kunna få så många hjärtan
Att gå mitt itu

Jag kommer nog aldrig
Jag kommer nog
Aldrig mer kunna ge
Jag kommer nog aldrig
Jag kommer nog
Aldrig mer kunna se
Jag kommer nog aldrig
Jag kommer nog aldrig förstå
Du har allt men ändå ingenting

Att det alltid händer mig
Att jag alltid väljer fel
Ni spelar i ett spel
Varför blir det alltid så
Ä det jag som inte ser
Blir fast när ni ler
Vill alltid ha mer

Jag kommer nog aldrig
Jag kommer nog
Aldrig mer kunna ge
Jag kommer nog aldrig
Jag kommer nog
Aldrig mer kunna se
Jag kommer nog aldrig
Jag kommer nog aldrig förstå
Du har allt men ändå ingenting

Det är en känsla som du lämnar.

Helgen var lugn, kollade på film och fick goood mat hos morbror i lördags, samt 3 matlådor att ta med hem, gillas! Fick även grymma presenter av familjerna Kallin, tack! ♥
I söndags hämtade jag söta Jessica på Torp och fick tjötat liiite med henne, hoppas verkligen att hon kommer på fredag (så snäääälla, söta du, kom! Din nya lgh står kvar även på lördag;))

Igår var jag ledig och tog det jävligt lugnt, kollade lite på tven men framför allt myste jag med min älskling och på kvällen fick jag ett ryck och bakade chokladmuffins, jummy!


Idag är det ju löning och det kändes rätt awesome när tanten i telefonbanken meddelande vad jag hade fått! Genast började det ju klia i mina fingrar, så två tröjor och ett par örhängen fick jag med mig hem från jobbet, Looovely!
Ett schampo från bellbox lyckades jag även "fynda" ;)

Snart ställer jag in allt som har med fredag att göra, får bara massa "nej, jag kan tyvärr inte komma"...
Samma visa som förra året, varför är jag ens förvånad?
Ska försöka att ha rätt inställning och ta det som de kommer, det kan bli kul ändå eller nej ska ska bli kul.


Lars Winnerbäck – Berätta hur du gör

berätta hur du gör
berätta hur du gör
det är en känsla som du lämnar
när du vänder bort din blick
berätta hur du gör

berätta vad det är
det där linjen i din hand
berätta vad det är så jag förstår
hur jag ska nå dig
berätta vad det är

det finns dom som åkt till månen
miljarder år av sten
och jag har hört hur det berättas
om en säkerhet trots alls
en känsla som är ren

berätta hur du gör
berätta hur du gör
och jag ska utstå allt
den ensamhet som följer när du går
om du berättar hur du gör

två saker har du glömt här
två saker vad jag minns
en blå, blå sjal
med svarta fransar
och nåt mer som inte syns

det finns dom som stannar tiden
det är inte bara attityd
jag har gett mig av men hjärtat
börjar svalna redan innan
jag passerat Sthlm syd

berätta hur du gör ...

Sängen nästa, natti.

/LNK


Got that warm fuzzy feeling.

Tårkade precis bort sista tåren, kollade på Valentines Day med min lilla baby på min mage och ack vad den berör mig. Så fin, ljuvlig och varm och harmonisk den filmen är, fylld med glädje som verkligen gräver sig djupt in i bröstkorgen. Unnade mig en påse popcorn med smält choklad till, mumma!
Så som ni förstår har jag haft en väldigt lugn kväll men det behövdes efter att jag har pinat mig igenom en arbetsdag. Jag är fortfarande grymt öm och stel och gör ont så in i bänken så fort jag lyfter armen, men nu börjar även en värk komma som jag kan sätta ord på- träningsvärk.
Men fortfarande supernöjd och stolt över mitt lilla mästerverk på revbenen! ♥
Imorgon efter jobbet bär det av till hemorten, min morbror var så snäll och ringde idag och bjöd in mig till mitt egna kalas, det är vad jag kallar vänskap! Så jag räknar med god mat och efterrätt och ett awesome sällskap givetvis, plus ett par kickar från bebisen som fortfarande bakas och vägrar komma ut....
Åh vad jag tycker det är mysigt med bebisar, vill själv ha ett svensson-liv, villa, man, ungar, hund och gå emot strömmen och skaffa mig en Saab ist för Volvo Mohahah ;)
Ni märkte väl hur jag prioriterade listan, viktigaste först  ;) (är så hus sugen så det finns inte, älskar och stortrivs i min lgh men hus är en helt annan sak)
Tur jag har nycklar som går till olika hus spridda över hela Bohuslän så jag kan våldgästa det huset jag känner för för tillfället ;)

I vilken sekund som helt kommer min (fulla?) mamma instaplandes efter en fest hos en före detta kollega och ska slagga hos mig..
Bäst att lägga sig så man orkar med dagen i morgon, för jag antar att den kommer bli lång, gillar dock inte att lämna baby ensam över natten, usch det värker i mitt hjärta av bara tanken! :/


Natti ni underbara där ute!

/LNK

Jag undrar hur du mår och om du tänker på mig nu.

God dag!
Statade morgonen med att Theres satte lite svarta och röda slingor i mitt hår, jag hoppas bara att den röda färgen håller ett tag och inte tvättas ur direkt, men det blev iaf väldigt fint! Och hon är duktig den tjejen ska ni veta :)
Handlade sedan lite på Willys på min hemväg så snart ska jag ställa mig i köket och göra kycklingtacos, haha jag och min tacos, jag vet!
Känns faktikst helt ljuvligt att jag ska laga mat när det fortfarande är ljust ute? När skedde det senaste, November?
Ska sedan röja upp lite här, får troligen hit min mor imorgon....

Sen ska min lovely vän Jessica hämta upp mig så ska vi ut och fika på Torp, lite mysigt faktiskt, är ju aldrig där när jag väl inte jobbar och då finns det inge tide över för sånt :/ Men hon är efterlängtad, min före detta kollega!♥
Tänk vad vi gick igenom tillsammans vid exakt denna tidpunkten förra året, det var kämpigt och tungt men tror inte att någon av oss ångrar de beslut vi då tog och jag hoppas att man någon gång kan blicka tillbaka på tiden innan och le och känna värme i hjärtat, för än så länge har jag inte nått dit.
Saker har hänt sen dess, mestadels positiva händelser men man har alltid med sig tanken "tänk om..." och när den dyker upp kan det ibland bli väldigt ihåligt och mörkt, vi hade ett liv ihop, planer och en framtid, som kanske tog slut för snabbt?
Nu menade jag inte att vi skulle bli deppiga och djupa men även om varje sår tar sin tid för att läka sitter ärren för alltid kvar, i vissa stunder och ljus mer synliga än andra.
Jag är så lycklig med allt och alla som springer runt i mitt liv just nu och skulle inte vilja ändra något, Memento Mori ni vet. Det är de jag försöker leva efter och hoppas att tatueringen ska få mig att hålla mig till det rätta, vi är dödliga, lever bara en gång, gör det bästa av situationen och ångra aldrig någonting. Det får avsluta det nedstämda för idag.

Fick lagt på lite färg på ögonen förut iaf, har varit så trist sminkad det senaste men det finns ju liksom ingen tid över till att leka med, så idag blev det en lätt sotning med svart och mörkbrunt :)

Lite ovanligt att inte se mig själv i mittbena, i januari förra året skippade jag sneluggen och sparade sidolängderna och började köra på mittbena, var det negativt eller positivt gjort av mig?

Magnus Weideskog – Somna bredvid dig
Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Myser med lillen i knät och lyssnar på låten ovanför, härlig Torsdag men nu kurrar min mage högt efter den mumsiga maten, så lika bra att dra igång så mitt begär snart är mättat, tjing på er!

/LNK

Don't stop believing.

En sen natt blev det i lördags, kom i säng vid halv 6 och det var evigheter sen något sådant hände haha!
Det blev en vääldigt rolig kväll iaf och jag som var nykter dansade och gjorde nog bort mig mest av alla, som vanligt och som det ska vara, så inga konstigheter!

Mer bilder och filmer finner ni på fb.

Söndagen var jag inte mycket att hänga i granen, men skönt med en riktig slappardag.
Igår vad jag ute hos Mika i hans nya studio och hjälpte till med lite saker innan jag hamnade under nålen, ungefär 4 timmar tog min lilla baby att göra, ont gjorde det kan jag tala om men värt varenda sekund- skulle jag göra om det nu när jag vet hur intensiv och vibrerande smärtan är på revbenen? Troligen inte... haha!
Mika blev själv väldigt nöjd med tatueringen och tyckte motivet var roligt att göra så tog han ett par bilder på den och eftersom att jag var den första kunden i nya studion, så kommer en bild hamna på hans hemsida, kul! :) 
Kvällen blev lugn, sov en stund i soffan innan jag fick besök och kom i säng runt 12. Märktes att kroppen behövde sömn efter dagen, vaknade upp idag vid tjugo i ett, sovit i mer än tolv timmar, nice!
Har varit så frukansvärt öm och stel idag, känns som någon har kört tusen nålar i mig, konstigt haha ;)


Verkligen super nöjd!

Nu taggar jag för att fixa håret imorgon bitti och sedan mysa med underbara Jessica en stund innan hon ger sig av till vårt fiendeland- Norge.

/LNK

Some girls like a sweet-talkin’ Romeo.

Tjooooo!
Nu ska jag åka och fira min söta vän Elin som har fyllt 22 år i veckan :)
Kör gör jag även ikväll ifall ngn behöver in till stan ;)

 
Bruce Springsteen – Tougher Than The Rest
Some girls they want a handsome Dan
Or some good-lookin’ Joe, on their arm
Some girls like a sweet-talkin’ Romeo
Well ’round here baby
I learned you get what you can get
So if you’re rough enough for love
Honey I’m tougher than the rest

Ha en trevlig kväll!

/LNK

Det är lite tomt ibland men jag saknar ingenting akut.

Mäktigt förbannad idag, inget som vill gå min väg- jag har rätt att klaga för det är den där tiden i månaden.
Tatueringstiden blev iaf framflyttad till tisdag nu ist... suck!

Therese kom till mig igår efter jobbet, vi hade det mysigt som alltid med mycket skitsnack och skratt ♥
"Pluttinutti, gulligbulli, bläbläblä, jag blir fan spyfärdig! Vill du ha oboy? "
"Jag köpte ost idag för att du ska kunna äta, eller jag menar jag köpte mjölk idag för att vi ska kunna göra oboy!"
Jaa vad ska man säga, ibland får jag så brillianta ideer och säger de smartaste saker och skylla på klockan ska jag inte heller göra för den var nog bara efter 1..
Hursom väckte iaf Pom mig i natt och sa att hon mådde dåligt, stackarn som aldrig kan få vara helt frisk! Kärlek till dig honey♥

Lite krubb ska nu fixas, vi kör en frukost/lunch/middag(kvällsmat?) idag, men så man får lov att göra så ibland.
Lars Winnerbäck – En stannfågel ger sig av



Ur balans, du så lätt får mig. Att böja sig efter vinden och följa med- vara flexibel.
Men skratten ekar trött i de tomma rummen efter dig, det var så längesen nu.
Känslorna flammar som en döende eld med glöd i grunden, men här är det fortfarande varmt.
Minnen visar ej ditt rätta jag, dom är inte tillräckligt skrapa, bara en spegelbild av vad som kunde varit.
Det går fortare att störta än att falla.

/LNK

If I ever leave this world alive.

Fyllde som sagt 20 i onsdags och hade bävrat inför den dagen men den blev hur kul som helst!♥
Vill tacka alla underbara männsikor det finns där ute för dom varma och fina orden jag fick under dagen på ett eller annat sätt! ♥
Har man lite för kul får man lida för det dagen efter ;)
Ska inte avslöja för mycket men en del bilder kan jag bjuda på!




Idag stod jag och drömde mig bort på jobbet och tydligen har jag inget pokerface alls för min kollega började asgrava när hon såg hur mitt ansikte bara blev gladare och gladare och betydligt mer drömmande. Så hennes skratt avbryter mig ifrån mina underbara tankar och jag insåg vad som precis hänt, vek mig av skratt för jag gör tydligen detta rätt ofta! Haha tänk så mycket man gör som man inte tänker på eller vad folk i omgivningen ser dig göra som du inte är medveten om.

Matlådan är klar och disken är diskad så nu ska jag åka iväg till en kär vän till mig :)

/LNK

What comes around goes around.

Hade tänkt att göra ett inlägg med bilder för varje månad 2010 bjöd på men när tiden är tuff så fann jag detta, lite enklare, smidigare sättet :)
Hoppas ni får ut något av mitt år på 35 frågor!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, jag tog studenten, reste till London två gånger och började bo helt själv,
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag hade något för detta året?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, eller ungarna bakas fortfarande i ungarna.
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, tack och lov.
5. Vilka länder besökte du?
Tyskland och London, baby.
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Semester!! och betydligt mer tid för mina vänner. 
7. Vilket/vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
22 Januari- gick från sambo till singel. 27 Maj- STUDENTEN. 4 Juni- Sweden Rock Festival.25-27 augusti samt 14-21 November då jag var i London. 4 December- kom in backstage på Pretty Maids.
9. Största misstaget?
Att jag inte var singel under sommaren.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Missade ett trappsteg så jag fick ledbandet uttöjt och en benflis gick i ankeln och blev beroende av kryckor i 6 veckor.. under sämsta möjliga tidpunkt ever!
11. Bästa köpet?
Flygbiljetterna till London under November.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
MAAAAT (och godis) kläder, bensin och filmer.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
GIVETVIS! Metal förgyller mitt hjärta varje minus men även mina kollegor och vänner får mig att skratta och må bra varje dag! Men speciellt Studenten som var mäktigt efterlängtad och alla mysiga överraskningar och nyheter jag har fått, som resor, babyboom, diplom mm. 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Hanna & New York- Melissa Horn
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare i början av året med överlycklig i slutet, så det går på ett ut?
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat och träffat mina vänner.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ätit mindre godis?
18. Hur tillbringade du julen?
Hos far på julafton med kusinerna och hos morbror på juldagen med mamma.
19. Blev du kär i år?
Ja och inte bara en gång. 
20. Hur många one night stands?
Not My Style!
21. Favoritprogram på TV?
Desperate Housewife, Cougar Town och Pensionärsjävlar!
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Skulle jag inte påstå, men har ändrat min uppfattning helt om ett par personer.
23. Bästa boken du läste i år?
The Twilight saga <3 (för 5 gången?)
24. Största musikaliska upptäckten?
Pretty Madis, Petter?
25. Något du önskade dig och fick?
En bil kanske :)
26. Något du önskade dig men inte fick?
Jaaaa, en barbie Ken i full grown size som jag kan klä som jag vill!
27. Årets bästa film?
ECLIPSE, Remember me ♥
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Hade bjudit in till storkalas men blev bara ett par vänner som gick till Harrys där det var det mesta patetiska jag varit med om.
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det vågar jag inte svara på, tror att allt sker har en orsak.
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Lika varierad som alltid, sätter på mig det som känns bra för dagen. Men rockig och slapp med mycket leggings.
31. Vad fick dig att må bra?
Metal,vänner, familjen, kärleken resor, lära känna nya människor och utvecklas!
32. Vilken kändis var du mest sugen på?
ROBERT PATTINSON, vem annars!?
33. Vem saknade du?
Familjen och efter studenten alla härliga tjejer jag lärde känna under skoltiden! Man såg ju tydligt efteråt vilka man skulle hålla kontakten med.
34. De bästa nya människorna du träffade?
Den är svår, kan inte peka ut någon speciell men vissa har jag fått betydligt bättre kontakt med än vad jag anat.
35. Planer för 2011?
Att besöka London över påsk, ta en solsemester i Augusti/September, vara barnvakt åt lillkusin nr 3 och träna mer. Kanske börja plugga till hösten, om inte annat få klarat av 2 av 3 kurser iaf :)
Sen ska jag sprida min glädje och kärlek till så många jag bara kan!
"Söker du kärleken eller bara en ny kontakt?" Detta hade vi jätte roligt åt under våra sista salongslektioner i skolan, saknar den tiden!♥

/LNK

RSS 2.0