No sleep for the broken hearted, i'm still hearing your heartbeat calling.

Nu är jag hemma igen efter 2 dagar i Hällevadsholm, skönt som attans var det, blev så uppassad så frågan är om man kanske inte skulle skada sig oftare haha ;)
Men jag och Kenny började med en tur till torp fick uträttat två ärenden och hälsat på mina kollegor, som är så söta, fick tillochmed ett tänker-på-dig-sms av en igår, love you guys ♥
Fick ju självklart unnat sig ett nytt linne också, har svårt att gå från jobbet tomhänt, går nästan back på att jobba i butik! haha
Därefter fick jag mina två efterlängtade hamburgare på donken, 10 minuter senare började jag att må riktigt illa men Kennys muntra upp mig. När vi kom hem runt 21 fixade Kenny ett par drinkar till mig och lite käk, jag mådde illa hela kvällen och vid 1-halv 2 beslutade vi oss för det var natten, jag la mig i gästrummet och kollade på tven med min spyhink tryggt bredvid mig!
Fick ett trevligt samtal lite senare men somnade inte fören halv 5 och vaknade 9, då jag hade sovit väldigt dåligt på grund av illamåendet! Frukost fick jag knappt i mig innan donkens hamburgare kom upp! Oh va skönt jag mådde efteråt ska ni veta!
Vi begav oss till m-dal och hem till Maria och Matti för att hämta Martins legg så jag kunde hämta upp mitt paket bara att Martin hade inte lämnat legitimationen där för han var i stan.
Vi var ändå tvungna att åka ända hem till mig för att han skulle lämnat sin nyckel hos min mamma men lämnade den på mitt kökbord istället och mamma var ju tvungen att ha hans nyckel så hon kunde komma in i min lägenhet. PUST!
Men vi hämtade upp Therese på torp som hälsat på sin familj i Småland under veckan och begav oss sedan hemmåt för mat. Efter att jag hälsat på mormor och morfar och käkat var jag nöjd och belåten så jag somnade i soffan redan innan Melodifestivalen började kl 20! Men är man trött och seg i kroppen så är man!
Vaknade igen vid 22, åt lite fruktsallad och glass, kollade lite på Terminator och la mig vid kl 1.
Idag vaknade jag vid 9 av klockan men gick upp vid 11, va skönt det är när man kan göra så!
Sedan har jag besökt min gammelfarfar som fyllde 87 år idag, grattis till honom!
Därefter blev det mat hos pappa och så körde han hem mig och nu sitter jag här. Skulle fått besök men det blev tyvärr inget med det men det går fler tåg :)
Nu blir det väl att lägga sig framför tven i hopp om att det sänds något bra!
Just det, om du ser detta mamma- jag är fortfarande sur på dig, du ska fan lyssna när jag säger nej!!

Hoppas ni har haft en bra helg för det var verkligen jag haft och det nattliga samtalet gjorde ett leende på mina läppar :)

 Min sköööööna Morbror! ♥ Helgens kort!

 Helgens låt! Heat- Tonight ♥
/LNK

I stepped into the twilight zone and she left my heart with vertigo.


Okej det blev väl ett inlägg till då haha :)
Men nu drar jag mig snart härifrån till "större" vidder .
Just det, kunde inte hämta ut mitt paket från bubbelroom för dom hade pajat sig så nu kan bara martin hämta ut de!? Blir så förbannad på sånt! Dom kunde fixa det mot en kostnad av 150 kr- fuck you heller era jävla blodsugare!
Men nu ska vi inte vara bittra, nu kör vi gasen i botten med glatt humör, wonderful mat och awesome rock som dunkar ur högtalarna! Livet är bra ibland ♥

/LNK


You say that you can do without me, go ahead now try and live without me.



Oavsett om Cher och Bonnie Tyler gör depplåtar får dom mig på fruktansvärt bra humör ändå!

/LNK

Du håller mig kvar i nått jag lämnat för längesen. (OBS obehaglig bild)

God morgon folket!
Hade en sån undlig dröm inatt. Jag drömde att jag satt på reginatåget med mina gamla klasskompisar och martin var med, det var sommar ute så jag var halvnaken???
Efter många om och men bestämde jag mig att jag skulle hoppa av på Östra, som såg ut som munkedals station och vips så stod min tv med sitt stativ på perrongen. jag började bära tven och Martin som surade vill inte hjälpa mig så han gick ett par meter bakom utan att säga ett ord och när jag kom fram till något konstigt hus försvann han som ett spöke och sa tack?
Jag brukar drömma om vargar, att bli jagad och årstider men den här drömmen år nog det konstigaste jag drömt detta året!?
Jag tror att alla drömmar har något med det undermedvetna att göra, att dom försöker säga oss något. Men denna dröm kan jag inte tyda.

Igår fick jag äntligen beställt min kalender, åh vill att den och mina smycken ska ska komma nu! ♥

Ikväll kommer min morbror och hämtar mig så ska vi till torp en snabbis, enklare för mig att göra mina ärenden när det är så lite folk som möjligt, imorgon kommer det vara knökat! Åh vad jag vill jobba, det är så kul när det är lönehelg! Jag hatar mig dumma ankel! Jag saknar mitt jobb olidligt mycket, det är den enda plats som jag just nu känner mig riktigt hemma på, min lägenhet påminner för mycket om minnen jag inte vill bli påmind om.
Jag drömmer om en framtid som glömmer, jag drömmer om en framtid utan dig.

Jag ska antagligen stanna i Hällevadsholm till söndag (har inte varit i h-holm så länge sedan julas) och eftersom att fru Kallin har med datorn ner till Småland blir det nog inget mer inlägg från mig idag (eller imorgon för den delen).
Men nu ska jag inte hoppas för mycket för i mitt liv det aldrig något som jag tänkt mig, men helgen kan sluta bra. Om inte så har jag blivit bortskämd hos min bästa vän iaf och jag ska se på Ellen när jag kommer hem till Kenny! Han spelade in Ellen när Rob var där för jag jobbade då, attans, men som tur är känner Kenny mig så väl att han inte frågade utan bara spelade in de för det är ett avsnitt jag kan se om och om och om igen!
Kenny och Therese var i Las Vegas under min födelsedag (skitungar dom kunde tagit med mig) men där köpte dom de bästa presenterna jag fått på många år, en Affliction t-shirt med vingar längs med ryggen och en hel bok om mannen i mitt liv, yes du vet svaret, Robert Pattinson!  ♥

Denna dag är jag rätt seg så det blir nog Melissa Horn som spelas i högtalarna!

Tänkte slänga in en bild på hur min skadade ankel och fot ser ut, men jag VARNAR er, det är äckligt!!
Svullnade på foten börjar gå ner men mina tår, ankeln och benet är fortfarande svullet, men det kunde ta upp till 8 veckor innan detta skulle gå ner, så mina högra skor får stå i hyllan ett tag till haha. Inte för att jag ens skulle testa att få på mig dom då smärtan skulle vara olidlig!

Jag har blåmärke på insidan foten och även uppe längs med benet, det är helt otroligt va starkt man ser vart ledbanden fäster!

Jag hoppas att ni får en trevlig helg och att min bild inte äcklade er allt för mycket!
/LNK

Holding out for a hero.

Dagens ros till Pernilla och Ida för all hjälp, ni är bra fina ni tjejer! <3

Men nu blir det förhoppningsvis snart sängen, natti och sov bäst!

/LNK

Strong enough!



/LNK

Now I'm strong enough to live without you, strong enough and I quit crying long enough.

Det känns som om att inget vill gå min väg just nu, förutom att jag fick mer lön än vad jag räknat med. Detta försvann dock den sekund de kom in! Tanken var att jag skulle fått besök imorgon och kenny skulle hämtat upp mig på lördag för chill och söndagen skulle spenderats med pappa. Meeeen nej, jag får inget besök, Kenny kommer vid 6 och hämtar upp mig, lördag åker vi till torp och hämtar fru Kallin för mera chill . Söndag??? Pappa ska vara på möte hela dagen så jag lär varken få se röken av honom eller någon middag. Vet ännu inte hur jag ska ta mig hem men stackars Kenny lär väl få göra de.
Just de, sedan på något vänster ska jag hinna med att få nyckeln av M och lämna den till min mamma som ska sova hos mig lör-sön?
Jag som ville ha en bekymmersfri helg, att inget vill gå min väg för en liten stund?
Det ända positiva jag kan finna är väl att min pärla Pernilla började ställa frågor till mig och så visade det sig att hon gjorde en header till bloggen! Den kommer inom kort! :)
Tusen tack hjärtat!

/LNK

Tapetklister under mina skor.

Kom precis hem från Willy där jag, farmor och hundratusen andra handlade idag! Och inte en jävel har överseende med att jag är halvt handikappad! IDIOTER! Man gör väg gör äldre, skadade, handikappade och barn eller finns det inge vett kvar i oss människor längre??
Men nu ska jag jag gotta mig med kinderäggs chocklad och grejar med mitt emballage.
Har även tänkt att se filmen The time travelers wife - hoppas att den är bra!

By the way, metal har nog precis upptäckt att det finns en spegel i hallen för i två dagar har han lekt med sin spegelbild hahaha cpkatt! :)

/LNK


You're on my speed dial baby!

Klocka är börjar närma sig 3 och jag har redan hunnit ringa massa viktiga samtal, duschat, ätit frukost och gjort mig iordning! Känns som om att detta kan bli en bra dag :)
Nu väntar jag in min söta farmor så ska jag (komma ur lägenheten för första gången på nästan 2 veckor) åka med henne och handla maaaaaat och självklart massa godis! Sedan ska vi ta en fika och jag ska försöka fixa lite på mitt emballage.

/LNK


Nu är jag här igen!

Efter många om och men har jag bestämmt mig för att ge detta ett försök till. Det är nog tack vare min skadade ankel som fått min att inse att jag saknat bloggandet lite, 2 år sen sist!
Jag ska här försöka uppdatera er om vad som pågår i mitt liv då fritiden är knapp mellan skolan och jobbet. Så nu kommer det bli en hel del om min väg till studenten och nyinkommet från butiken.
Och hur rehabiliteringen för mina leder för tillfället går.
Ni kommer även få se en hel del från min drog- The Twilight Saga som är en stor del av mitt liv. 

Jag hoppas att min blogg ska falla er i smaken och ge er ett leende om läpparna :)

/LNK


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0