Jag vet att jag döljer en sanning.

Vart ska jag börja?
Jag vet knappt vilken dag det är, jag håller endast reda på om jag är ledig eller när jag börjar jobba näst kommande dag.
Förra veckan har jag inte så mycket minne av, vet att jag blev inringd ett par dagar och att Jessica kom på fredag kväll och vi gick till Harrys för lite dans och mer där till.
Lördagen var det vara att duscha, städa och börja om igen. Denna gången var det fördrink hos mig innan vi på MQ skulle ha personalfest på Mortens med god mat och dans. Väl där blev vi bjudna på drinkar och champagne av några främmande män, kul haha!
Det var hursom en väldigt väldigt rolig kväll med ett par oväntade avslut.
Söndagen var jag död, fram tills 20:30 då jag skulle köra min bror och farbror från tåget i Ua till munkedal.

Tidigt på måndagen ringde en kollega som var sjuk och undrade ifall jag kunde hoppa in för henne och där började min vecka, med jobb varje dag! Från att ha en hel vecka ledigt till att jobba i stort sätt 24/7.
I fredags gjorde jag min första dag på Eurosko och attans va nervös jag var innan, men efter en kvart kunde jag hantera kassan utan problem och kunderna ställde frågor högt och lågt, kunde till min förvåning svara på en hel del frågor.
Tror att min erfarenhet som säljare var till stor hjälp i försök att sälja in skon till kunden och merförsäljningen flöt på av bara farten. Det var riktigt kul att äntligen ha börjat och ser redan fram emot att jobba på onsdag, bara jag får sova ut på måndag och tisdag för nu är jag helt slut.

Jag vet inte om tårarna fälldes ikväll var av utmattning, glädje eller längtan eller allt på samma gång?
Nu har det dragit igång, nu är allt löst och jag kommer klara det, känslan av lättnad är överväldigad, samtidigt som vemod kryper inom mig.
En kväll för mig själv och bebisen var vad jag behövde, la mig med min drog och 3 sidor senare rann tårarna, av vilken anledning nu då? Inte en jäkla aning men skönt var det, känner tyvärr är det fortfarande någonting som tycker under ytan, men enkelt ska det inte vara så jag kan inte sätta ett finger på vad det är.

Att kolla ut genom fönsterna i vår årstid nu är frukansvärt deprimerande och bättre blir det ju inte av att få härliga mms av min far som gottar sig i Thailands skugga på 33 grader.
Försöker påminna mig om att jag snart ska fira min 20-års dag lite förväg , redan näst nästa vecka åker jag och min andra halva och fisk till LONDON!
Det blir min födelsedags present till mig själv då jag de kommande två månaderna ska jobba dubbelt och kommer ha ännu mindre fritid än vad jag har nu.
Man ska väl se det positiva i det negativa?

Saknar min familj något makalöst och det har verkligen visat sig denna veckan, hade jag inte haft min kärlek så hade jag nog trasat sönder inifrån.
Kollade genom min gamla bilddagbok och fann massa bilder på Metal som kattunge, tack gode gud! Mitt ex har tyvärr raderat alla bilder så jag har endast ett fåtal kvar! Men en sån underbar pisse jag har ♥



Jag behöver en redig tjejkväll och det ska jag få imorgon och i veckan ska jag busa med min kusiner och sedan hälsa på min kommande kusin som sparkar och härjar vilt i magen på min morbrors fru :)
Vi hoppas på att nästa vecka är lugnare för att jobba 7 dagar i rad är inte att rekommendera.
Nu ska musiken få sänka min puls som skenat galet i kväll, upp och ner, upp och ner. Ibland undrar jag om min kropp verkligen fungerar som den ska, varför den ibland överreagerar häftigt på en fjuttig sak men knappt lägger märket till en stor händelse? Tror inte jag kommer få något svar på det ikväll iaf, så natti på er och ursäkta för min dåliga uppdatering och för detta lååånga inlägg som det nu blev.

/LNK

Man väcker en ångest när man släcker en annan.

Jaa illamående verkar inte vilja släppa, var helt död igår och gick inte ens utanför hemmet.
Idag har jag fått i mig något mer men det är knappt, jag undrar bara hur jag ska orka jobba 11-19 imorgon på den låga energi jag har... det återstår att se!

Meeen till en underbar nyhet så gick jag av tristhet in på ryanair och kollade biljetter till London i November och fann att vissa kostade 65kr, så Tisdag den 16 November åker jag och mitt hjärta och Pom Therese till England och åker hem på söndagen den 21e, wihoooo!
130 kr (tur/retur) + avgift = 220 kr för flygbiljetterna, helt CRAZY!
Ska boka boendet till veckan, hoppas bara att priset går ner lite till ;)

Nu ska jag ta fram sängkläder till min far och sedan gå och lägga mig. Han ska sova hos mig efter att han har varit på trav i Göteborg med jobbet.
Men vi avslutar med två bra citat!

"Det är lätt att fastna i något som tidigare har varit en vardag."

"Love does not begin the way we seem to think it does. Love is a battle, love is a war, love is growing up."

/LNK


I keep dancing on my own.

Idag har varit en sån dag som jag har rensat mina tankar.
Har haft rätt mycket att tänka på så jag lät mig själv att bara sväva iväg.
Jag var ute och gick förrut och kom på mig själv le när jag kollade på vissa hus, men visst jag vet att jag vill ha hus men det är sjukt hur en tanke om framtiden fick mig att känna en sån upprymdhet inom mig.
Sedan kom jag på att jag var sugen på en stor fet köttbit och sockervadd- ibland är man bra rolig.
Men en sak jag verkligen saknar är den röda Saaben jag och Martin hade, den gick som en klocka, så fin och rymlig! Så synd att vi sålde den, kan verkligen tänka mig en sån själv!

I natt blev jag så jäkla sugen på donut så jag ska önska mig en mini donut maker i julklapp, så söt!
 
Men till en väldigt rolig sak!
Jag laddade hem en app till min mobil som hette Ikea kondis, där skrev jag i kön och vikt så räknar den ut sträckan jag måste gå/jogga/cykla för att förbränna dess kalorier på olika sötsaker.
Jag gjode idag min egen motionsrunda och var uppkopplad, så undertiden kom den med olika kommentarer ju längre jag gick.
Tex: "Åh va duktig du är, hurtig tjej, nu kan du snart äta en bit sockerkaka eller en pepparkaka". Hahaha
Vid varje kommentar brast jag ut i skratt, men visst finner man lite mer motivation till att gå ännu längre. Jag gick 5.1 km, förbrännde 197 kcal och kan därför äta 0,9 kanelbulle :)
Tänk va mycket vi trycker i oss som vi inte förbränner?!
Skulle egentligen vart ner till Sportlife idag men under den lilla frukosten jag fick i mig började jag må riktigt illa så jag tog en promenad ist, känns bättre när man kan bestämma sitt eget tempo och vila om det krävs.
Ska försöka komma ner imorgon men det värsta är att jag mår illa av allt jag äter nu, får bara i mig ett par tuggor innan jag får slänga allt, vill inte se eller känna doften av det, så nära jag är på att spy.
Nu tänker ni- "men bruden du är väl gravid då" och det kan jag garantera att jag inte är.
Denna knasiga sak min mage gör har kommit och gått sen i mars i år och jag hade nog märkt någon skillnad sen dess haha!

Sen vill jag avsluta med att Nathalie Clément är en helt underbar tjej, hade så kul med dig i lördags, längesen jag var uppe så länge haha!
Var dock död till måndagen trots att vi vaknade vid kl 2 på söndagen, det får lov att vara så ibland.

Nu ska jag forsätta min tv-tisdag och hälsa på mina grannar på Wisteria lane och sedan göra ett stop i Cougar town :)

/LNK

If I opened my heart, there`d be no space for air.

Jaha, vad har hänt sen sist vi sågs?

Det är inte mycket vill jag lova, jag har storstädat lägenheten, varit hos naprapaten igen (guuu va skönt de var!)
hälsat på större delen av min släkt, men mest tagit det som det kommit.

Igår kilade jag in på Hedemyrs innan jag skulle träffa Mr knäck och vad fann jag inte där?
Jo en nästan likadan filt som den jag köpte i London, dock var det de dubbla priset här i Sverige men det kvittar!
Kilade iaf ner till Pingvin förrut och köpte lite mat, kände inte för att tillbringa tid i köket för att sedan äta själv.
Nu kollar jag på Idol, slappar och njuter av tystnaden, tillsammans med mitt lilla svarta hjärta.
Jobbar 12-17 imorgon, så är ni på Torp kika gärna in och säg hej!

Tänkte slänga upp lite bilder på mitt lilla hem som det ser ut nu, efter att en del nya saker har kommit upp, samt en bild jag tog igår när jag promenerade i Hällevadsholm och givetvis blir det bilder på Metal med :)
Så en stor bildbomb blir det!












Nu håller vi tummarna för att Annie ska må bättre så att det blir lite vin imorgon kväll!
Ha en trevlig helg på er kära vänner!

/LNK


Helt tom.

"Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel
av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film


Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film"



Att jobba idag var riktigt tufft, att stå emot allt men inte vara känslokall, minsta lilla och det blev fel.
Nu hoppas jag verkligen att Therese kommer in till mig ikväll.

/LNK


Good enough to waste some time

Sitter och väntar på att Idol ska börja igen, ja ni hörde rätt!
Jag har varit en motståndare till det programmet men nu är ju Daniel Norberg från Uddevalla med och då får man kika! Tycker det är jätte kul att han har gått så långt, har sett från första början via fejjan hur vägen har varit för honom, kul! Så nu hejar vi och håller tummarna!

Veckan har iaf varit händelserik:
Mötet blev en succé, hälsat på farmor och tvättat, fått min Iphone 4, varit i stockholm i 1,5 timma, shoppat på överby, träffat min fina pojkvän och fått upp lite saker i mitt badrum tack vare min snälla morbror!

På söndag ska jag äntligen träffa min föredetta kollega och härliga vän Jessica! :)
Men hela helgen innebär jobb så en tidig kväll för mig blir de!

Hoppas ni har haft en trevlig fredag och får en mysig kväll!

/LNK


RSS 2.0